Starity

Eddigi legszemélyesebb dalával tért vissza a Måneskin

2022. október 14. 10:10   |   Szerző: Glamster

Megérkezett a szenzációs rockzenekar, a Måneskin vadonatúj dala, amely a ”The Loneliest” címet kapta.

hirdetés

Az újdonság egy fenomenálisan sikeres nyár után érkezett, ahol a zenekar számos fesztivál nagyszínpadán lépett fel világszerte, és ha ez nem lenne elég többek közt a Global Citizen és az MTV VMA Awards díjátadón is megmutatták tehetségüket.

A dal szerzésekor a zenekar elhagyta komfortzónáját és egy olyan új hangzást fedezett fel, amelyet még nem hallhattunk tőlük. A ”The Loneliest” a rock balladák és ódák sajátosságait adja vissza, természetesen a már megszokott Måneskin elemekkel kiegészülve. Az elképesztő énekhang és a felpezsdítő gitárszólók elegáns finomsággal színezik a dalt, amelyben most először látjuk ennyire sebezhetőnek a zenekart.

A dalról a zenekar énekese, Damiano a következőket nyilatkozta:

Elképesztően izgatottak vagyunk, hogy végre ti is hallhatjátok az új dalt. A ”The Loneliest” rengeteget jelent számomra, eddig ez az egyik legszemélyesebb dalunk, és nagyon remélem, hogy ti is át tudjátok majd érezni a magatok módján. A dalpremier előtti nap egy kisebb meglepetéskoncerten eljátszottuk a dalt, és a közönség reakciója egyszerűen fenomenális volt, ami nagyon sokat jelentett. Hihetetlenül jó évet tudhatunk magunk mögött, amely során beutaztuk a világot, és rengeteg rajongóval találkozhattunk, Japántól Amerikán át Európáig és tovább. Alig várjuk, hogy jövőre folytathassuk a turnét és még több egyedi dalt hozhassunk nektek.

A zenekar továbbra is igyekszik újra definiálni mit is jelent rockbandának lenni 2022-ben. A ”The Loneliest” premiere előtt egy meglepetéskoncerten mutatták be a dalt egy 500 férőhelyes londoni klubban. A koncertet előtte nap jelentették be, és egy olyan élményt adtak az ottani rajongóknak, amelyet soha nem felejtenek majd el.

A Måneskin legutóbbi dala a ”SUPERMODEL” megjelenése óta 170 millió streameléssel büszkélkedhet világszerte, sőt a rádiós listákat is meghódította. Emellett az MTV VMA díjátadón is előadták a dalt, amely annyira tüzesre sikeredett, hogy a TV végül nem adta le. Aznap a zenekar büszkén vihette haza a ”Legjobb Alternatív Videó” díjat, amely az első olasz VMA siker.

A Måneskin ”The Loneliest” című dala minden digitális platformon elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek