Starity

Brad Pitt nyomorúságosan érezte magát a szakítás után

2022. október 15. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Brad Pitt elmondta, hogy szobrászatban találta meg az örömet a válás során.

hirdetés
Brad Pitt nyomorúságosan érezte magát a szakítás után
Fotó: hu.depositphotos.com

Brad Pitt elárulta, hogy a szakítása Angelina Jolie színésznővel nyomorúságosan érintette. Két barátjához, Nick Cave énekeshez és Thomas Houseago brit művészhez fordult, amikor frissen szingli lett, mivel mindannyian nehéz időszakon mentek keresztül.

A kölcsönös nyomorúságunk komikussá vált. És ebből a nyomorúságból lángra lobbant az életemben az öröm. Mindig is szobrász akartam lenni, mindig is ki akartam próbálni

– nyilatkozta a színész.

Pitt Houseago otthoni művészeti stúdiójában találta magát, ahol felfedezhette újraéledt szenvedélyét a szobrászat iránt, és a múlt hónapban debütált a Sara Hilden Művészeti Múzeumban az ő és Cave közös kiállítása, a WE.

A saját életemet néztem, és a saját sz**jaimra koncentráltam, hol voltam bűnrészes a kapcsolataim kudarcaiban, hol hibáztam. Számomra ez a saját magam felfedezéséből született, amit én radikális önleltárnak nevezek, igazán brutálisan őszinte leszek magammal, és számot vetek azokkal, akiket esetleg megbántottam.

Pitt és Houseago a barátságukról azt mondták, hogy traumák és katasztrófák sodortak össze őket, mindketten az alkohollal küzdöttek, míg Cave heroinfüggőségben szenvedett az 1980-as években.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek