Starity

Abigail Breslin őszintén vallott arról, hogy bántalmazó kapcsolatban élt

2022. október 15. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő hosszú posztban mesélt arról, hogy toxikus kapcsolatban élt.

hirdetés
Abigail Breslin őszintén vallott arról, hogy bántalmazó kapcsolatban élt
Fotó: abbienormal9/Instagram

Abigail Breslin Instagramon öntötte ki a lelkét: a színésznő hosszan mesélt arról az időszakról, amikor bántalmazó kapcsolatban élt. 

Majdnem két évig abuzív kapcsolatba éltem. Minden tökéletes volt az elején, nagyon szerelmes voltam. Sajnálatos módon az erőszaktevőm kihasználta az ártatlanságom és a naiv hozzáállásom, a kapcsolat pedig később erőszakossá vált. Rendszeresen vert, bezárt a szobába, és muszáj volt tettetnem, hogy minden oké, miközben elég súlyos sérülésekkel küzdöttem... olyan sérülésekkel, amelyeket a legtöbb ember nem láthatott.

- jelentette ki.

Legtöbbször korrektort és több réteg alapozót használtam, hogy elrejtsem a sérüléseimet, mert valamilyen módon továbbra is védeni akartam azt a személyt. A fizikai sérüléseket gúnyolódások, megszégyenítés és verbális erőszak kísérte. Értéktelennek éreztem magam, csúnyának és olyannak, akit utálnak. Úgy éreztem, a semminél is kevesebbet érdemlek. Biztos voltam benne, hogy valami nem oké velem kapcsolatban.

Breslin ezt követően megköszönte családja és barátai támogatását a posztban, elmondása szerint nélkülük nem sikerült volna kilépnie a kapcsolatból. De ennek ellenére még mindig küzd a trauma utóhatásaival:

Jelenleg egy csodálatos, egészséges, boldog és szuper párkapcsolatban élek a vőlegényemmel. A poszttraumás tüneteim sokat enyhültek az abuzív kapcsolatomat követő két évben, de még mindig vannak nehéz pillanatok: néha rémálmaim vannak, és bizonyos dolgok szorongást váltanak ki belőlem. Még mindig gyógyulok.

- írta Breslin, aki jelenleg Ira Kunyanskyval él együtt a People magazin szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek