Starity

Kitálalt a bébiszitter: ilyen csúnyán szakított Jason Sudeikis és Olivia Wilde

2022. október 18. 07:07   |   Szerző: Four

A két híresség 2020 végén szakított, de a dadus szerint cseppet sem közös megegyezés szerint.

hirdetés

Mint ahogy korábban írtuk, Jason Sudeikis és Olivia Wilde gyerekeinek dadusa nemrég kijelentette, a színész részegen, egy vita hevében kirúgta őt tavaly februárban - és állítólag még a gyerekektől sem köszönhetett el. 

A neve elhallgatását kérő asszony további dolgokat árult el a két színész csúnya szakításáról: szerinte Olivia és Jason kapcsolatának vége távolról sem volt látható - és Olivia állításával ellentétben Harry Styles miatt szakíthattak. (A dadus szerint Olivia pár hónappal a szakítás előtt még arról beszélt, hogy feleségül megy Jasonhöz.)

Az asszony szerint Wilde és Styles kapcsolata miatt Jason annyira összetört lelkileg, hogy egy alkalommal Olivia autója alá feküdt, amikor a színésznő készült elindulni. Azt remélte ugyanis, hogy így megakadályozhatja Styles és Wilde randiját. 

Aznap este, amikor Olivia fogta a saját készítésű salátáját és elment, Jason kergette őt, videóra vette őt a házban. Olivia azt mondta: "félek tőled Jason". Mire Jason kijelentette: "Ha félsz tőlem, akkor miért hagyod itt a gyerekeket velem?" Ezek után Jason kiment, lefeküdt Olivia autója alá, hogy a ne indulhasson el. 

- mondta a dadus, aki szerint a színésznő bár beült az autóba, végül visszament a házba - és ez így ment egy ideig.

Jason azt mondta, szándékosan csinálja ezt, hogy Olivia késsen a Harryvel közös randijáról. Jason elmondta: "Olivia készített egy salátát, és hozzá a különleges öntetet, aztán elment, hogy Harryvel vacsorázzon." 

A szóban forgó saláta állítólag olyan dolog volt, amelyet Olivia általában Jasonnek és a gyerkeiknek készített - ezért aztán úgy tűnik, ez volt az utolsó csepp a pohárban a színész esetében.

A bébiszitter szerint Jason és Olivia csatározásában ő maradt középen, és annyira elege lett a vitákból, hogy úgy tervezte, rövidesen felmond. Abba beleegyezett, hogy amíg találnak valakit a helyére, a családnál marad - ám végül Sudeikis egy részeg vita során kirúgta. (A Page Six forrása szerint viszont az asszony saját maga mondott fel.)

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek