Starity

Zoe Kravitz szerint nem tesz jót a karrierjének a közösségi média

2022. október 18. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő úgy érzi, sokszor negatív hatással vannak a karrierjére a közösségi felületek.

hirdetés

Zoe Kravitz az Elle magazin legutóbbi számában őszintén vallott a közösségi felületekhez való viszonyulásáról. A színésznő szerint sok nehézségbe ütközik a platformok miatt:

Nagyon impulzív típusú ember vagyok. Ez az egyik általános probléma a közösségi médiával: nem tehetsz semmit gondolkodás nélkül.

Kravitz szerint bár születhetnek jó dolgok is a felületek által - sok esetben úgy érzi, egy nagy  kísérlet részei vagyunk:

Olyan időket élünk, hogy jó, ha az ember átgondolja, mit akar mondani. A közösségi média egy nagy kísérlet, amelyben mind részt veszünk, és tettetni, hogy ismerjük a rendszert, egy vicc. Nekem is megvoltak a bukkanóim ezzel kapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy néhány dologban segített a karrieremben - de azt is tudom, hogy sok esetben ártott neki.

- mondta a színésznő, majd így folytatta:

Nehéz ez az egész, mert szerintem túl sok információt adunk ki magunkról, és így nehéz "elveszni" egy szerepben. Azokról a színészekről, akikért gyerekkoromban odavoltam, nem tudtam semmit sem. Ez is része volt annak, hogy olyan érdekessé váltak a szememben.

- jelenette ki.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek