Starity

Kitiltották egy étteremből James Cordent a viselkedése miatt

2022. október 18. 17:05   |   Szerző: Four

A humorista a étterem tulajdonosa szerint többször is borzasztóan viselkedett.

hirdetés
Kitiltották egy étteremből James Cordent a viselkedése miatt
Fotó: j_corden/Instagram

James Corden viselkedése kiverte a biztosítékot egy neves New York-i étterem, a Balthazar tulajdonosánál, Keith McNallynél.

Keith a Page Six szerint Instagramon árulta el, hogy kitiltotta a brit humoristát az étterméből, mert két esetben is vállalhatatlanul viselkedett. A férfi szerint Corden először júniusban evett a Balthazarban, és amikor talált egy hajszálat a ételében, éktelen haragra gerjedt, majd megfenyegette az alkalmazottakat, hogy ha nem hoznak egy kör ingyen italt illetve nem állják az eddigi fogyasztásukat, akkor csúnya értékelést fog adni közösségi felületeken.

A második eset októberben történt, ekkor James a feleségével érkezett brunchra, ám szintén problémásnak találták a rendelést: a tojássárgájából készült omlettbe ugyanis tojásfehérje keveredett, ez pedig nagyon nem tetszett Cordennek, és vissza is küldte az ételt. Az étterem gyorsan orvosolta a problémát, ám saláta helyett sült krumplival küldték vissza az új tányért. 

Corden ezt követően McNally szerint őrjöngeni kezdett, és kijelentette, "inkább ő maga megy be a konyhába és készíti el az ételt, mert a többiek nem tudják a dolgukat." Az étterem dolgozói ajándék pezsgővel kértek elnézést a félreértésért, és bár a humorista a menedzserrel már udvariasan bánt, a pincérekkel állítólag szörnyen viselkedett. 

McNally elmondása szerint a 25 éves pályafutása alatt nem találkozott még ilyen borzasztó vendéggel, ezért úgy döntött, kitiltja onnan Cordent. 

A humorista azonban feltehetően meghallotta a róla szóló híreket, mert az étteremtulajdonos rövidesen már arról posztolt, hogy James bocsánatot kért tőle, és sikerült rendezniük a viszonyukat. 

James Corden épp most hívott fel, és bocsánatot kért. Én az átlagnál többször cse***tem el dolgokat, és nagyon hiszek a második esélyben. Szóval ha James Corden 9 hónapig hagyja, hogy én vezessem a műsorát, azonnal visszavonom a kitiltását a Balthazarból. Nem, persze, hogy nem. De... ha valaki önzetlenül elnézést kér egy ilyen alaktól mint én (és a csapatomtól), az nem érdemli meg, hogy bárhonnan kitiltsák. Főleg a Balthazarból. Szóval gyere vissza Jimmy Corden, minden meg van bocsátva.

- zárta le a vitát McNally.

Cordenre egyébként már töb panasz is érkezett a viselkedését illetően: sokak szerint civilekkel igen nagyképűen és udvariatlanul szokott bánni. 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek