Starity

Harry Potter-filmek: Daniel Radcliffe Cameron Diaz fotóját használta az akciójeleneteknél

2022. október 18. 19:07   |   Szerző: Four

Tom Felton szerint Daniel Radcliffe Cameron Diaz fotóját használta a seprűnyélen forgatott jeleneteknél.

hirdetés

Tom Felton amellett, hogy Emma Watsonhoz fűződő viszonyáról mesélt "Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard" című könyvében, néhány kulisszatitkot is elárult. 

A színész elmondása szerint a forgatásokon az akciójelenetek során gyakran egy hosszú pálcára ragasztott teniszlabda hivatott jelezni azt, hogy hova nézzenek pontosan a színészek. Amikor azonban több teniszlabda is volt egy jelenetben, akkor sok esetben arra kérték a színészeket, hozzanak egy számukra kedves fotót, amelyet a lada helyére tettek. Így vált elkülöníthetőbé, hogy ki hova nézzen. 

Néha több mint egy teniszlabda volt, és mivel mindegyik nagyon hasonló volt, egy idő után jobban elkülöníthető tárgyakra kellett néznünk. Mi olyan fotókat választottunk, amelyek valamelyik közeli szerettünket vagy kedvencünket ábrázolták. Daniel Radcliffe pedig egy a csodaszép Cameron Diazról készült fotót választott.

- írta Felton, aki nem egyébre, mint egy pontyról készült fotóra voksolt.

Radcliffe egyébként már többször is vallott arról, hogy kamaszkorában teljesen belezúgott Cameron Diazba, 2014-ben például az Us Weeklynek elárulta, a színésznő volt az első "celeb crush-a".

 

 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek