Starity

Amber Heard elmenekült Hollywoodból

2022. október 18. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Amber Heard a Johnny Depp-ügy után utazott Spanyolországba. Most azt mondják, azért tette, hogy elmeneküljön Hollywoodból.

hirdetés
Amber Heard elmenekült Hollywoodból
Fotó: hu.depositphotos.com

Amber Heard hivatalosan nyaralni ment Spanyolországba. A beszámolók szerint a lányával kapcsolódik ki, és úgy tűnik, a helyiek is kedvelik őt. A netezők azonban kritizálták, amiért úgy nyaral, hogy nincs pénze arra, hogy kifizesse Johnny Deppnek a neki járó kártérítést.

Az új hírek szerint azonban elmenekült Hollywoodból, mivel mérhetetlen gyűlöletet kapott Depp rajongóitól. Azt is mondják, hogy olyan barátai, mint Margot Robbie, Cara Delevingne, Kristen Stewart és még sokan mások is elfordultak tőle.

A National Enquirernek egy forrás azt állította, hogy Heard

tudja, hogy Hollywoodban nem nézik jó szemmel, mivel Johnny Deppnek a legbefolyásosabb barátai vannak ellene, és az A-listások többsége határozottan a férfi oldalán áll.

Azzal, hogy elköltözik valahová, például Spanyolországba, reméli, hogy maga mögött hagyhatja a pénzügyi gondjait, és újrakezdheti a lányával.

El tudja képzelni magát Spanyolországban, ahol senki sem vádolja azzal, hogy egy álnok hazudozó, de nem fogja megúszni, nem próbál elmenekülni az igazságszolgáltatás elől

- tette hozzá a forrás.

Korábban kiderült, hogy Heard álnéven bérelt lakást Spanyolországban, ami állítólag egy börtönből nemrég szabadult politikusé.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek