Starity

Emily Ratajkowskit még az ügynökei is szidták emiatt a 2016-ban viselt ruha miatt

2022. október 21. 21:09   |   Szerző: Four

A modell elárulta, egy 2016-ban viselt merész ruha miatt még az ügynökei is szidták.

hirdetés

Emily Ratajkowski nemrég a Harper's Bazaar videójában árulta el, hogy egy bizonyos ruha miatt rengeteg kritikát kapott: nem csak a kommentelők, de még az ügynökei is túl merésznek tartották. 

A modell 2016-ban, egy fekete Julian Macdonald kreációban jelent meg a Harper's Bazaar eseményén a vörös szőnyegen - és szerinte a legmegosztóbb öltözet volt, amelyet valaha viselt.

Fogalmam sem volt róla, hogy mit fog okozni. Valaki "extrémen vulgárisnak" nevezte a ruhát, és az interneten elég nagy vita kerekedett belőle. Néhány ügynököm mérges lett rám, mert azt gondolták, túl szexi.

Ratajkowski akkor nem értette, miért okozott akkora felhajtást a ruha:

A húszas éveimben voltam, nem esett le nekem, hogy mennyire szexi volt, mert a közepébe be van varrva egy panel - ami elsőre nem látszik. Aztán szexistának neveztem azt, aki szerint vulgáris volt a megjelenésem, az egészből pedig nagy dráma lett.

Emily továbbra is kiáll a döntése mellett:

Még mindig szeretem ezt a ruhát. Még mindig azt gondolom, hogy nagyszerű. Sokan azért kritizáltak, hogy fel akartam hívni magamra a figyelmet, ami elég érdekes, tekintve, hogy a vörös szőnyegre pont a figyelem miatt mész tulajdonképpen. Hírességekként ez a munkánk része.

- jelentette ki.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek