Starity

A dada ismét kitálalt: szerinte először Florence Pugh-nak és Harry Stylesnak volt viszonya

2022. október 22. 22:10   |   Szerző: Four

Olivia Wilde és Jason Sudeikis gyerekeinek bébiszittere szerint Florence ezért haragudhatott meg Oliviára.

hirdetés
A dada ismét kitálalt: szerinte először Florence Pugh-nak és Harry Stylesnak volt viszonya
Fotó: oliviawilde/Instagram

Olivia Wilde és Jason Sudeikis gyerekeinek volt dadája továbbra is újabb és újabb hírekkel szolgál a két híresség csúnya szakításával kapcsolatban. Sőt, most már Florence Pugh is bekerült a képbe, akiről eddig csak annyit lehetett sejteni, hogy valamiért összezördülhetett Wilde-dal a Nincs baj, drágám című film forgatása során. (Egészen pontosan állítólag az nem tetszett neki, hogy Styles és Wilde összejött a munka során.)

A dada, akit a TMZ és a Page Six forrásai szerint Erikának hívnak, most ezzel kapcsolatban tálalt ki: szerinte pontosan lehet tudni, hogy mi volt az oka a Wilde és Pugh közti feszültségnek. 

Erika elmondása szerint a film forgatása során először Florence Pugh-nak volt viszonya Harry Stylesszal, ám Wilde később "elhalászta előle" a zenészt. (Ekkoriban egyébként még Florence is foglalt volt: Zach Braff barátnője volt, akivel idén szakított.)

Erika kijelentette, korábban Jason Sudeikis árulta el neki az információt, hogy Florence-nek és Harrynek viszonya volt, miközben a színésznőnek barátja volt.

Míg Pugh nem igazán nyilatkozott egyszer sem arról, hogy miért volt vita közte és a színésznő között - Wilde kitalációnak nevezte a kettejük közti feszültségről szóló híreket.

Jason és Olivia a volt bébiszitter korábbi állításait látva rövidesen közös nyilatkozatot adtak ki, amelyben hamisnak nevezték az asszony vádjait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek