Starity

Ismét ledobta a barna bombát: Amber Heardről ciki fotók terjednek a neten

2022. október 23. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Amber Heard állítólag guggolt és kakilt Spanyolország utcáin, miután bulizott egyet. A vírusvideót Johnny Depp rajongói nem győzik megosztani!

hirdetés

Amber Heard hiába menekült Spanyolországba, Johnny Depp rajongói mindenütt megtalálják. Ha hinni lehet a legutóbbi híreknek, Heardöt látták Spanyolország utcáin kakilni. Igen, 2016 után ismét megtette, nem csak Johnny Depp ágyát „tisztelte meg”. Néhány fotó kering a közösségi médiában, amit környékbeli lakosok CCTV kamerája rögzített.

Nem rég még arról szóltak a hírek, hogy a helyiek megkedvelték Spanyolországban, most pedig ezek a megdöbbentő képek kerültek elő. Sőt helyiek állítólag valójában ezt gondolják Heardről:

Amber tegnap este részegen, üvöltve és sikoltozva botorkált haza. A szomszédok utálják, hogy itt van, állandóan iszik és bulizik. Teljesen tönkreteszi a városunk hangulatát. És ez elég őrültség számomra, mert valószínűleg van egy gyereke. Mindenesetre ma reggel találtam egy emberi nagyságú kakit a járdán a lakása közelében, és a térfigyelő kameránk rögzítette, ahogy guggolva végezte a dolgát. Azt akarjuk, hogy eltűnjön

– írta egyikük egy újságírónak, aki Youtube-on osztotta meg a sztorit.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek