Starity

A megfigyelő: elege van a szomszédoknak a sorozatból elhíresült házhoz özönlő turistákból

2022. október 23. 22:10   |   Szerző: Four

El kellett barikádozni a házhoz vezető utat, mert sokan közelről látni akarták az épületet.

hirdetés

Habár a Netflix egyik legnézettebb sorozata lett az igaz történet alapján készült A megfigyelő - a való életben a New York Post szerint sokan nem örülnek a produkció sikerének. Legfőképpen azok a lakók, akik a történet alapját képző westfieldi ház szomszédságában élnek. 

A Netflix produkciója láttán rengeteg turista döntött úgy, hogy saját szemével is szeretné látni a hírhedt házat, amely miatt a Broaddus (a sorozatban Brannock) család hátborozongató, rejtélyes leveleket kapott.

A helyet a médiaszenzáció következtében rengeteg turista látogatja - a helyi hatóságoknak pedig el kellett barikádoznia a kocsibeállót illetve sárga szalaggal kellett elkeríteni az udvart a kíváncsiskodók elől.

Szerintem a sorozat nem igazán tett jót azzal, hogy a kicsi, de csodálatos lakóközösségünket rossz fényben tüntette fel.

- nyilatkozta a szomszédságban élő Sabina Schutt.

Egy másik helyi illetőt, Trish Dulinskit pedig a hosszú autósorban várakozó nézelődők  idegesítették fel:

Mindannyian aggódunk a családért, akik jelenleg a házban élnek. Nem tudom, mennyi ideig tart, mire lecseng ez az egész, és a közösség visszatérhet a rendes kerékvágásba, mint ahogy azt sem tudom elképzelni, mennyi furcsa levelet fognak kapni a szerencsétlen jelenlegi tulajdonosok a világ minden tájáról.

- mesélte az NJ.comnak.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek