Starity

Ezúttal Travis Scott keveredett hűtlenségi botrányba - tagadja a vádakat a rapper

2022. október 24. 08:08   |   Szerző: Four

Kylie Jenner szerelme szerint nem is ismeri azt a lányt, aki ezzel vádolja őt.

hirdetés

Adam Levine csúnya botránya után most Travis Scottról állítólagos exe, egy Rojean Kar nevű Instagram-modell jelentette ki, hogy vele csalta meg Kylie Jennert. 

A modell szerint egy videoklip forgatásán történt a dolog, amelyről videót is posztolt. 

Scott a lány posztját látva azonnal tagadta a dolgot:

Egy hívatlan vendég fotókat készített egy forgatásról, amely elvilág zárt körű lett volna, miközben én rendeztem. Nem ismerem ezt az embert, sosem voltam vele.

- írta, majd megkérte Kart, hogy "fejezze be a folyamatos cyber-játékokat és kitalált történetek mesélését".

Rojean és Scott a Page Six szerint 2013-ban jött össze, hosszú idővel azelőtt, hogy Travis elkezdett volna járni Jennerrel, akitől azóta két gyermeke született. A lány viszont állítólag közrejátszott abban, hogy Jenner és Scott 2019-ben szakított. 

A dolog azonban itt nem ért véget: Rojean és Travis most interneten kezdett el üzengetni egymásnak, és különböző ppsztokkal próbálják bizonyítani a saját igazukat.

Miután Scott kijelentette, hogy "nem ismeri Rojeant", a lány videóban válaszolt vissza:

(...) Tettettem, hogy nem ismerlek, én is követtem a kics***ett narratívát... mindegy, mennyi hülyeséget kaptam emiatt. Erre te azt mondod, hogy nem ismersz engem és sosem voltál velem, miközben egyértelműen voltál velem, mindenki látott téged velem, és közös videóim és képeim is vannak? Ugyan már. 

 

 

Kar ragaszkodott hozzá, hogy "meg volt hívva" a forgatásra, bár azt nem mondta, ki által, illetve kijelentette, hogy "nem csinált sunyi fotókat".

Majd hozzátette, hogy Travis "minden este megcsalja azt a rib**cot" (feltehetően itt Kylie-ra gondolt), és "az egész város tudja ezt". Szerinte Scott Valentin-napon is vele volt, illetve úgy gondolja, hogy Kylie számára "az internet jelenti a való világot".

Mindezek után Scott válaszul fotót posztolt arról, hogy a Valentin-napot Jennerrel töltötte - amelyre Rojean így reagált:

Talán az agyad tönkrement a drogoktól... de február 14-én Gunna partiján voltál. 

- írta, és szerinte "10 nem fogadott hívása volt Scott barátaitól", amint úgy döntött, hogy távozik a fent említett partiról.

Scott ismerősei szerint a Kar évek óta zaklatja a rappert, és perelnie kellene: egy lány, aki állítása szerint 8 éve dolgozik együtt Travisszel a forgatásokon, azt állítota, hogy semmi nincs a rapper és Kar között, minden csak a lány kitalációja.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek