Starity

Olivia Wilde és Jason Sudeikis drámájába most egy mustárt gyártó cég is beszállt

2022. október 24. 16:04   |   Szerző: Four

A két színész csúnya összeveszésében egy saláta is közrejátszott, most pedig beszállt egy mustárt gyártó cég.

hirdetés

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html" target="_blank">hu.depositphotos.com

Úgy tűnik, vannak, akik szeretnének hasznot húzni Jason Sudeikis és Olivia Wilde véget nem érő családi drámájából. A két színészről a gyerekeik volt bébiszittere árult el rengeteg szomorú dolgot, többek között azt is, hogy Jason Olivia autója alá vetette magát, így akarta elkeseredetten megakadályozni, hogy a színésznő randizni menjen Harry Stylesszal. 

Sudeikis a dada szerint azt is nagyon nehezen viselte, hogy szerelme azt a salátát készítette el Harry Stylesnak, amit addig neki és a gyerekeiknek szokott csinálni. Ezt követően Olivia kiposztolta az elhíresült saláta receptjét is, amelybe többek között egy bizonyos fajta mustárt kell tenni. 

Amint megneszelte ezt az említett márkájú mustárt gyártó cég, a People szerint máris megszületett az ötletük, hogy csinálnak egy limitált szériát "Don't Worry Dijon" feliratú üvegekkel. (A cím feltehetően Styles és Wilde közös filmjére, a Don't Worry Darlingra utal.)

Te is megnyerhetsz valakit egy csipetnyi Grey Pouponnal, a limitált kiadású "Don't Worry Dijon" üvegeinkkel - hamarosan kiderül, hogyan szerezhetitek be.

- írta a cég.

A volt bébiszitter egyébként a fent említettek mellett azt is elárulta, mi lehetett az oka annak, hogy Olivia és a filmben szintén szereplő Florence Pugh között feszült lett a viszony: állítólag Harry Styles először Pugh-val kezdett viszonyt, majd később Olivia "elszerette" a színésznőtől a zenészt.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek