Starity

Sam Heughan csalódott az Outlander készítőiben egy kellemetlen meztelen jelenet miatt

2022. október 28. 15:03   |   Szerző: Four

A színész új könyvében árulta el, hogy volt egy jelenet, amit nagyon nem akart leforgatni.

hirdetés
Sam Heughan csalódott az Outlander készítőiben egy kellemetlen meztelen jelenet miatt
Fotó: outlander_starz/Instagram

Kellemetlen élményben volt része Sam Heughannek: az Outlander sztárja új könyvében (Waypoints: My Scottish Journey) árulta el, hogy mennyire nem akart leforgatni egy meztelen jelenetet. 

A színész szerint a fő probléma az volt, hogy bár szerződés kötötte ahhoz, hogy legyenek meztelen jelenetei, azt nem érezte szükségesnek, hogy szemből, teljesen ruhátlanul jelenjen meg a képernyőn.

A kérdéses jelenet egyébként az első évad végén van, amikor a Tobias Menzies által alakított karakter megerőszakolja az általa játszott Jamie-t.

Ez nem az a pillanat volt, amikor a meztelenség még hozzáadott volna valamit ahhoz a borzalomhoz, amelyen Jamie keresztülmegy abban a tömlöcben, egyfajta büntetésként, alárendelésjként és megalázásként. Szükségtelen volt, hogy szemből mutassanak, és ez egy kicsit aláásta a kreatív csapatba helyezett bizalmamat.

- mondta, majd így folytatta:

Nem kell látnunk a horrort ahhoz, hogy elképzeljük, min megy keresztül a karakter. A képzelet eleve sokkal erősebb... Visszautasítottam azt a jelenetet, azzal érvelve, hogy a nézők szexualizálhatják a meztelenségemet, miközben a karakterem horrorisztikus dolgot él át - ez nagy vitákat szült. A kreatív párbeszéd része minden produkciónak, és az igazán jó művészi alkotás akkor születik, ha megkérdőjelezzük az igazságot és mindannyian helyesen akarjuk kifejezni magunkat.

- írta. 

A Variety szerint az Outlander csapata végül kompromisszumot kötött a színésszel: a szemből felvett jelenet helyett csak akkor mutatják teljesen meztelenül, amikor az erőszak véget ért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek