Starity

Gisele Bündchen és Tom Brady megtörte a csendet: így nyilatkoztak válásukról

2022. október 28. 22:10   |   Szerző: Four

A héten derült ki, hogy 13 év házasság után válik Tom Brady és Gisele Bündchen.

hirdetés

Mint ahogy azt korábban írtuk, nemrég derült ki, hogy Gisele Bündchen beadta a válókeresetet, és 13 év házasság után ő és Tom Brady nem folytatják együtt az életüket. 

A modell hivatalos nyilatkozatot adott ki a történtek fényében:

Rengeteg hálával tartozunk az együtt töltött időért, de Tom és én békésen véglegesítettük a válásunkat. Az elsődleges helyen az életemben eddig is és továbbra is a gyerekeim lesznek, akiket teljes szívemből szeretek. Együtt fogjuk nevelni a gyerekeinket, szeretetben, gondoskodásban és figyelemben, amelyet teljes mértékben megérdemelnek.

Bündchen hozzátette, hogy bár nehéz döntés volt számukra a válás, de áldottnak érzi magát azokért az évekért, amelyeket együtt töltöttek, és a legjobbat kívánja Bradynek.

Eközben a Page Six szerint Brady is kiadott egy nyilatkozatot, mely szerint békés módon jutottak arra a döntéstre, hogy elválnak.

(...) Csodaszép, nagyszerű gyerekekkel vagyunk megáldva, akik továbbra is az életünk középpontjában lesznek, minden módon. A legjobbakat kívánjuk egymásnak, amint megkezdjük életünk új fejezetét, bármi is legyen az.

- írta Brady, és exéhez hasonlóan arra kérte a rajongókat, tartsák tiszteletben a magánéletüket.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek