Starity

Taylor Swift szerepelni akart a Nyomorultakban, de katasztrofális volt a meghallgatása

2022. október 29. 05:05   |   Szerző: Four

Az énekesnő elárulta, kínos helyzetbe került, miközben Eddie Redmayne-nel próbált.

hirdetés

Taylor Swift nevetve mesélte el a Graham Norton Show-ban, milyen szörnyen sikerült a meghallgatása, amikor a 2012-es Nyomorultak című film egyik szerepét szerette volna megkapni. 

Tulajdonképpen két szerepre is esélyt kaptam... a megjelenésem alapján Cosette, de az énekhangom alapján pedig Eponine lehettem. Szóval egyértelmű volt, hogy jól szórakoztam, de nem volt sok reményem - nem kaphattam meg egyik szerepet se.

Swift elmondása szerint Londonba kellett utaznia, hogy elpróbálja a szöveget Eddie Redmayne-nel, akit mindig is nagyon tisztelt. Ezért aztán úgy döntött, ha nem is kapja meg a munkalehetőséget, nem szeretné kihagyni az élményt, hogy találkozzon a színésszel. 

Taylor nagy reményei azonban hirtelen éles fordulatot vettek, amikor kiderült, hogy már Eponine jelmezébe beöltözve fog találkozni Eddie-vel: a megjelenéséhez pedig az is hozzátartozott, hogy elszínezték a fogait és rongyos ruhákat adtak rá.

Megkérdeztem, hogy 'Ugye csak akkor fogtok így beöltöztetni, ha már találkoztam Eddie Redmayne-nel, igaz?'... De nem, a jelmezesek elérték, hogy úgy nézzek ki, mint aki haldoklik, onnantól kezdve pedig az egész egy rémálommá vált. Amikor találkoztam Eddie-vel, ki sem mertem nyitni a számat!

- nevetett Taylor. 

Redmayne pedig elárulta, ő maga is attól félt, hogy kínos helyzetbe került Swift előtt, csak ő attól tartott, hogy rossz a lehelete:

A legélénkebb emlékem az, hogy épp előtte pizzát ettem, és fokhagymás pogácsát... és csak arra tudtam gondolni, hogy fokhagymás-e a leheletem. 

- vallotta be Redmayne. 

Az énekesnő ezek után megnyugodva közölte, jó érzés tudni, hogy mindketten hasonlóan szenvedtek abban a pillanatban.

Végül egyébként Samantha Barks kapta meg Eponine szerepét, mert a rendező elmondása szerint Taylor bár szuper volt a meghallgatáson, egyszerűen nem tudta elhinni róla, hogy olyan lány, akin bárki is keresztülnéz.

 via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek