Starity

Addams Family spinoffot szeretnének a Wednesday készítői

2022. október 29. 15:03   |   Szerző: SzilviD

A Wednesday showrunnerei beszeretnék mutatni a család többi tagját, Addams Family spinoffokban reménykednek.

hirdetés

A popkultúra leghátborzongatóbb családja újragondolt verzióban tér vissza a Netflixre, novemberben érkezik a Wednesday sorozat. A részben Tim Burton által rendezett műsornak Miles Millar és Alfred Gough voltak a showrunnerei. A sorozatban Wednesday Addams a főszereplő, akit Jenna Ortega alakít, bár a család többi tagja is szerepel a mellékszerepekben, például Catherine Zeta-Jones mint Morticia, Luis Guzman mint Gomez és Fred Armisen mint Fester bácsi.

A hamarosan induló sorozat főként Wednesday Addamsre koncentrál, de ha sikert arat, akkor többet kaphatunk majd Addams Family többi tagjából. Millar és Gough a The Hollywood Reporter TV Top 5 podcastjének adott interjújában érintette a spinoff lehetőségét. Elmagyarázták, a Wednesday-t abban a reményben alkották meg, hogy a szereplők egy része spinoff műsorokat kaphat, részben ezért hoztak be olyan nagy neveket, hogy játsszák el az Addams Family többi tagját.

Határozottan beszéltünk róla, és beszéltünk róla a Netflix-szel is. Amikor egy ilyen világot teremtesz, a szándék az, hogy ezek a karakterek bármelyike ​​főszereplő legyen a saját műsorában.

A Wednesday szereplői között szerepel még Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, Georgie Farmer, Moosa Mostafa, Emma Myers, Percy Hynes White és Gwendoline Christie. A premier 2022. november 23-án várható a Netflixen.

via Movieweb

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek