Starity

Tragédia: 25 éves korában elhunyt Cormac Roth, a Hazudj, ha tudsz! sztárjának fia

2022. október 31. 23:11   |   Szerző: Four

Nemrég érkezett a hír, hogy Cormac Roth 25 éves korában, tragikusan fiatalon hunyt el.

hirdetés

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html" target="_blank">hu.depositphotos.com

Szomorú hír érkezett Tim Roth fiáról: Cormac Roth október 16-án, 25 évesen elhunyt, miután egy évvel ezelőtt elárulta, hogy rákbetegséget, egészen pontosan choriocarcinomát diagnosztizáltak nála. 

A család nyilatkozata szerint Roth békében hunyt el a szerettei karjában, akik imádták őt és odavoltak érte. 

(...)Elképesztő bátorsággal harcolt az elmúlt évben, és a végsőkig megtartotta szarkasztikus humorát. A Bennington Egyetem diplomásaként kivételesen tehetséges és különleges zenész volt, aki már akkor rajongott a zeneszerzésért, amikor a gitárja nagyobb volt nála. Gitárosként, dalszerzőként és producerként meghaladta a korát, és a karrierje épp csak elkezdett kibontakozni.

Cormac a Deadline szerint tavaly őszintén írt arról, hogy rákot diagnosztizáltak nála. A betegség súlyossága azonban nem tudta megfosztani őt az életkedvétől és a zeneszeretetétől. Legutóbb idén augusztusban üzent a követőinek:

Emlékezzetek arra, hogy az élet rövid, és nem mindig választhatjátok meg a sorsotokat és a jövőtöket, de legyetek kérlelhetetlen erők, amelyek élik és lélegzik azt a dolgot, amelyet szeretnek és amelyet képviselnek...

- írta Roth.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek