Starity

Brad Pitt karrierje sértetlen marad Angeline Jolie vádjai ellenére?

2022. november 04. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Brad Pitt karrierje sértetlen maradt annak ellenére, hogy Angelina Jolie családon belüli erőszakkal vádolta meg. Úgy tűnik, hogy nem fog úgy járni, mint Johnny Depp.

hirdetés
Brad Pitt karrierje sértetlen marad Angeline Jolie vádjai ellenére?
Fotó: hu.depositphotos.com

Az év a hollywoodi sztárok egyik legnagyobb horderejű perét tartogatta a számunkra, a nyáron zajlott Amber Heard és Johnny Depp rágalmazási pere. A bírósági ügy alatt Depp több szerepét is elvesztette a volt felesége bántalmazásokról szóló állításai miatt, majd mióta győzött, úgy tűnik, hogy visszafogadta őt Hollywood.

Hasonló a felállás jelenleg Angelina Jolie és Brad Pitt között. A színésznő megvádolta Pittet bántalmazással, családon belüli erőszakkal, jelenleg pedig azért küzd, hogy egyedüli felügyeleti joga legyen a gyerekeik felett.

A The Hollywood Reporter és a Morning Consult végeztett egy felmérést Brad Pitt népszerűségéről Angelina Jolie vádjai után. Az eredmény szerint a Pitt ellen felhozott vádak nem ártottak a közmegítélésének.

A vélemények azonban némileg megváltoztak, amikor a válaszadók értesültek az állításokról. Hetven százalékuk "nagyon kedvezően" vagy "valamelyest kedvezően" válaszolt, amikor először kérdezték a színészről alkotott véleményükről. Ez a szám hatvanöt százalékra esett vissza, amikor másodszor is megkérdezték őket, miután tájékoztatták őket Jolie vádjairól.

A nők negyvenkilenc százaléka mondta, hogy "valamennyire" vagy "nagyon" érdekli, hogy megnézzen egy Brad Pitt főszereplésével készült filmet, szemben a férfiak ötvenhat százalékával. Ami az életkort illeti, a 35-44 évesek kétharmada (66 százalék) mondta, hogy "valamennyire" vagy "nagyon" érdekli egy olyan film, amelyben a színész szerepel, szemben a 18-34 évesek 54 százalékával és a 45-64 évesek 50 százalékával.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek