Starity

Chris Evans lett 2022 Legszexibb Férfija a People magazin szerint

2022. november 08. 16:04   |   Szerző: Four

A színészre esett a magazin választása, nézd meg a róla készült új fotókat.

hirdetés
Chris Evans lett 2022 Legszexibb Férfija a People magazin szerint
Fotó: hu.depositphotos.com

Mint ahogy minden évben, úgy idén is megválasztotta a People magazin a Legszexibb férfit - aki ezúttal Chris Evans lett. 

A 41 éves híresség Paul Ruddtól vehette át a stafétabotot - de ahogy ő fogalmazott, leginkább arra számít, hogy a barátai cikizni fogják emiatt. Édesanyja viszont odáig van az örömtől:

Ez valójában egy újabb ok a cikizésre. (...) De az anyukám nagyon boldog. Mindenre büszke, amit csinálok, de ez olyasmi, amivel tényleg dicsekedni fog. 

- nyilatkozta a színész, és hozzátette, a középiskolás énjét nagyon feldobná ez a titulus, mert így bekerülne a "menők közé", amely akkoriban nem volt rá jellemző.

Evans a fent említett középiskolás énjével ellentétben inkább szégyellősen fogadta a hírt:

Nehéz ilyesmi kapcsán interjút adni. Olyan érzés, mintha fura módon szégyellősséggel álcáznám a kérkedést. 

A színész előtt többek között Paul Rudd, Ryan Reynolds, Chris Hemsworth, Michael B. Jordan, John Legend, Dwayne Johnson, Idris Elba, Adam Levine, Richard Gere, Channing Tatum és David Beckham is megkapta a címet. 

Chris hozzátette, megtiszteltetésnek érzi, hogy őt választották, és idős korában biztosan büszkén fog visszagondolni erre. Emellett talán így még nagyobb szerencséje lesz a párválasztásban: a színész ugyanis a fotózáson ismét megemlítette, hogy mindennél jobban szeretne családot alapítani.

 

 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek