Starity

Ezért lett Jennifer Lopezből Mrs. Affleck: "Szerintem hagyománytisztelő és romantikus"

2022. november 09. 06:06   |   Szerző: Four

A híresség elárulta, miért tartotta fontosnak, hogy felvegye férje vezetéknevét.

hirdetés

Mint ahogy korábban írtuk, Jennifer Lopez a Vogue decemberi számának címlapján szerepelt, a vele készült interjúban pedig többek között azt is elárulta, hogy működik Ben Affleckkel a gyereknevelés. 

A színész-énekesnő emellett bevallotta, hogy mindig is gyengéd érzelmeket táplált Ben iránt - annak ellenére, hogy a kétezres évek elején szakítottak és hosszú ideig nem keresték egymás társaságát:

Mindig úgy éreztem, hogy valódi, igaz szerelem volt köztünk. Vannak emberek az életemben, akik tudják, hogy Ben nagyon-nagyon különleges helyet foglalt el a szívemben. Amikor újra összejöttünk, ezek az érzések számomra még mindig nagyon valóságosak voltak. 

Lopez hozzátette, ugyan nem feltétlenül ajánlja az ilyesmit, mert "vannak, akik túlnőnek a másikon", vagy egyszerűen "más irányba mennek" egy szakítás után - ők viszont "elveszítették, majd megtalálták egymást" Bennel. 

A híresség arra is kitért, miért érezte fontosnak, hogy felvegye Ben vezetéknevét a házasságukat követően:

Az emberek továbbra is Jennifer Lopeznek fognak hívni, de a hivatalos nevem Mrs. Affleck, mert összekötöttük az életünket. Férj és feleség lettünk, és erre büszke vagyok. Szerintem nincs ezzel semmi baj. 

Arra a kérdésre, hogy Affleck esetleg fel akarja-e venni a "Lopez" vezetéknevet, így válaszolt:

Nem! Ez nem tradicionális, nincs benne semmi romantika. 

- nevetett Lopez, és hozzátette, megérti, hogy másoknak esetleg nem tetszik a nevével kapcsolatos döntése, ő viszont romantikusnak találja:

Ha érdekel, hogy érzek ezzel kapcsolatban: szerintem romantikus. Számomra mindez hagyománytisztelő és hordoz magában valamilyen romantikát. És talán én egy ilyen típusú csaj vagyok. 

- jelentette ki. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek