Starity

Menyasszonyi ruha választás nyugodt és exkluzív környezetben

2022. november 08. 14:02   |   

Azok a menyasszonyok, akiket a legújabb menyasszonyi ruha-trendek foglalkoztatnak, észrevehették, hogy a hosszú ujjú esküvői ruha kiemelt figyelmet kapott az utóbbi években a szalonok kínálatában.

hirdetés
Menyasszonyi ruha választás nyugodt és exkluzív környezetben

A hosszú ujj a menyasszonyi ruha esetében nem kizárólag a praktikumot szolgálhatja, vagyis nem csupán a hűvösebb évszakok esküvőin lehet főszereplő. Lehet a választott ruha akár minimalista vagy romantikus stílusjegyekben pompázó darab, változatos megoldások teszik lehetővé, hogy a kar takarása izgalmas módokon valósulhasson meg.

Klasszikus menyasszonyi ruha modern nők számára

A történelem legdivatosabb női közül sokan döntöttek úgy, hogy eltakarják a karjukat az esküvőjük napján. Manapság is egyre több híresség választ magának ilyen modellt. A hosszú ujjal rendelkező menyasszonyi ruha népszerűsége töretlen, hiszen időtlen eleganciát kölcsönöz a viselőjének. Az ujjak sokszor ugyanabból az anyagból készülnek, mint az esküvői ruha többi része, de az a menyasszony, aki ennél izgalmasabb megoldásra vágyik, különleges és változatos anyaghasználattal találkozhat egy exkluzív szalon kínálatában.

Egy csipkével vagy tüllel díszített ujjrész az áttetszősége révén titokzatos és kifinomult összhatást teremt, mindez tovább fokozható olyan kivágásokkal, melyek szabadon hagyják a vállakat vagy a hátat. A csipke minden ruhát fejedelmi megjelenésűvé varázsol, és a legtöbb nő szívesen visel ilyen darabot az esküvője napján. Lényegében nem létezik olyan menyasszonyi ruha stílus, melyen ne mutatna jól - sokszor akár egyetlen apró részlet formájában. A csipke megjelenhet a kesztyűn vagy a hajdíszen, de izgalmas lehet például egy menyasszonyi cipő is, amin csipke díszítés szerepel.

A csipke abban az esetben is megfelelő választás lehet, ha egy melegebb évszak során ragaszkodnánk a hosszú ujjakhoz. Léteznek olyan megoldások, ahol szinte alig takarja anyag a kart, a csipke könnyedsége így kényelmes és szellős ünnepi öltözéket biztosít. Tovább fokozható a légies viselet azzal, ha a váll szabadon marad, ehhez a megoldáshoz kitűnő választás lehet még a tüll, mint finom és romantikus szövet.

Menyasszonyi ruha a hűvösebb hónapokra

A téli esküvők kimondottan közkedveltek manapság. Van egyfajta mesebeli hangulatuk a legnagyobb hidegben tartott ceremóniáknak. Gondoljunk csak a fejedelmi környezetre: a hófehér tájra és a ragyogó fényekre. Ilyen háttérrel minden esküvői felvétel szinte földöntúlinak hat.

Nem kérdés, hogy ilyenkor mennyire előnyös tud lenni egy hosszú ujjal rendelkező menyasszonyi ruha. Míg a nyári hónapokban a könnyed, légies szövetek tűnnek a legjobb választásnak, hideg időben akár vastagabb kelme is előnyös lehet, hogy eltakarjuk vele a karunkat és a vállainkat. A krepp egy ropogós szövet, amit gyakran láthatunk a téli menyasszonyi ruhák sorában. A szaténból készült ujjak is meleget adnak és csodásan festenek, a szatén vastagsága remekül kihasználható azoknál az esküvői ruháknál, ahol éteri, királynői megjelenést szeretnénk elérni.

Amennyiben nem szeretnénk hosszú ujjal rendelkező menyasszonyi ruha fazont, de mégis szívesen viselnénk valamit, ami elegáns és kicsit megvédi kezeinket a hidegtől, megfelelő alternatíva lehet a számunkra egy menyasszonyi kesztyű. Egy szőrme boleró viselésével is kiegészíthetjük a megjelenésünket, ha a hosszú ujj vagy a kesztyű kevésnek bizonyul.

Ruhapróba kellemes környezetben

Ahhoz, hogy meghozhassuk a legjobb döntést a menyasszonyi ruha kapcsán, szükségünk van egy színvonalas és egyben barátságos környezetre. Esküvői ruha szalon Budapest több pontján is elérhető, így változatos kínálatból szemezgethetünk.

Érdemes egy olyan kölcsönző mellett letenni a voksunkat, ahol kedvező árakon juthatunk hozzá exkluzív modellekhez, hogy ne legyen megalkuvás tárgya az általunk viselni kívánt darab. Fontos továbbá, hogy készséges és türelmes kiszolgálásban legyen részünk a próbák során, hiszen a feszült légkör, a siettető pillantások nem kedveznek a magabiztos választásnak.

Egy profi szalonban nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a menyasszony jól érezze magát és teljes nyugalomban hozzon végső döntést. Bizonyos helyeken időpont kérdésében is nagyfokú rugalmasságra számíthatunk, így nem kell azon aggódnunk, hogyan oldjuk meg a ruhapróbát a túlzsúfolt hétköznapokon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek