Starity

Városok, ahol feltétlen érdemes élned, akár csak pár hónapot – magyarországi kiadás

2022. november 08. 14:02   |   

Mindig is azon gondolkoztál, hogy milyen jó lenne külföldön élni? Felfedezni a városokat és idegen kultúrákat megismerni? Nem hazudunk, ez az egyik legjobb dolog, de ezt az élményt Magyarországon sem érdemes kihagynod. Gyönyörű települések várnak rád, hogy felfedezd őket.

hirdetés
Városok, ahol feltétlen érdemes élned, akár csak pár hónapot – magyarországi kiadás

Lakva ismerszik meg az ember – egy népszerű mondás, amit biztos hallottál, de ha rajtunk múlna, úgy is használnánk, hogy „lakva ismerszik meg a város”. Egy-egy város felfedezésére sokszor nem elég pár nap, ráadásul a kultikus hangulat megismerése akár hónapokra is szükség lehet. Hoztunk három olyan várost, ahová, ha lehetőséged adódik, ne csak utazz, hanem élj is ott pár hónapig!

#1: Budapest

Nem kérdés, hogy Budapest az első a lista élén. Hősök tere, Váci utca, gyönyörű belvárosi utcák, szórakozás és kultúra széles tárháza, amely egyedülálló Magyarországon és európai szinten is kiemelkedő. A budapesti életérzést neked is érdemes átélned. Sokan miután megtapasztalták, nem is akarják elhagyni és eladó lakásokat keresnek Budapest területén. Ez az a település, amelyre akár éveket érdemes rászánnod, hogy minden zugot felfedezz!

#2: Győr

Nekünk nem kérdés, hogy a második helyezett mindenképp Győr. A műemlékekben egyik leggazdagabb magyar város különleges hangulattal vár, a csodás állatkertről, élményfürdőről és gyönyörű belvárosról nem is beszélve. Nem csak egy hosszú hétvégére jó ide kiugrani, hanem érdemes felfedezni hosszú távon a város kincseit. Az eladó lakások Győrben sem olcsók, de persze választhatunk bérlési lehetőségek közül is.

#3: Szeged

Szeged települését bűn lenne kihagyni. A gyönyörű Dóm tér, a zsinagóga vagy éppen a vadaspark és a füvészkert minden bizonnyal téged is elvarázsol. Rengeteg kulturális és szórakozási lehetőség vár téged ezen a településen és eladó lakásokat Szegeden is találsz.

Természetesen Magyarország számos települése megérdemelné, hogy felfedezzük, így, ha arra nincs is lehetőséged, hogy hosszabb távon ott maradj, érdemes egy nyarat rászánni egy magyarországi körutazásra, mert csodás pillanatok és élmények várnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

ház lakás ingatlan
hirdetés

Ajánlott cikkek