Starity

Tom Holland aláírt további hat Pókember-filmre?

2022. november 10. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Tom Holland eddig nem úgy nyilatkozott, mint aki meg van győződve arról, hogy ismét Peter Parker bőrébe akar bújni, most mégis úgy hírlik, hogy megegyezett a Marvellel.

hirdetés
Tom Holland aláírt további hat Pókember-filmre?
Fotó: hu.depositphotos.com

Elterjedtek a pletykák, hogy Tom Holland új szerződést írt alá a Pókember folytatására. Állítólag megegyezett a Marvellel és a Sony-val, bár ez még nem hivatalos. Ha minden igaz, a megállapodás lehetővé teszi, hogy további három filmben játssza Pókembert, valamint a Daredevil: Born Again-ben, a Kang-dinasztiában és a Titkos háborúban. Ennél többet nem tudni a Marvel terveiről, de Holland rajongók biztosan nagyon örülnek a hírnek.  

A színész nagyjából egy éve még arról beszélt, hogy szünetet tartana, és a családalapításra koncentrálna.

Az elmúlt hat évemet azzal töltöttem, hogy a karrieremre koncentráltam. Szeretnék szünetet tartani és a családalapításra, illetve arra fókuszálni, hogy mi mást akarok csinálni.

Azt régóta lehetett tudni, hogy a Marvel és a Sony nem akarja elengedni Hollandot, mert bár a rajongók szerették Tobey Maguire-t és Andrew Garfieldot is, messze Holland a legsikeresebb Pókember, aki a karizmájával és a kedvességével sok rajongónak nyerte el a szívét.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek