Starity

Kollégája szerint Daniel Craig nem érezte jól magát a Spectre forgatásán

2022. november 10. 16:04   |   Szerző: Four

Dave Bautista szerint Craig nagyon feszült volt James Bondként a Spectre forgatása során.

hirdetés

Dave Bautista szerint óriási változáson ment keresztül Daniel Craig azóta, hogy leforgatták a 2015-ös James Bond-filmet, a Spectre-t. 

Bautista, aki a Spectre-ben egy bérgyilkost alakított, azóta újabb filmben szerepelt együtt Craiggel, és elmondása szerint a színész érezhetően sokkal lazább és kedvesebb volt a Tőrbe ejtve - Az üveghagyma forgatásán. 

A Bond-filmnél nagyon feszült volt. Érezni lehetett, hogy nagy nyomás alatt van, nem úgy tűnt, mint aki nagyon boldog. De Az üveghagyma forgatásán a tökéletes ellentéte volt. Annyira vicces volt, mindig mosolygott, lelkes volt és sokkal többet kommunikált. A Spectre gyártásakor nem nagyon volt interakció a stábtagok között, de Az üveghagyma teljesen az ellenkezője volt, mindig együtt voltunk. Így aztán jobban megismerhettem őt mint embert.

- mesélte Bautista. 

A színész azt is elmesélte, hogy a Spectre forgatása során mindketten kárt tettek egymásban: Craig az ő orrát törte el, ő pedig egy egy jelenet során felemelte és falhoz vágta, amelynek következtében Danielnek súlyos térdsérülése lett. 

 

 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek