Starity

A négy legjobb állítható magasságú asztal

2022. november 09. 21:09   |   

Ahány ember, annyi fajta stílus és igény - de szerencsére az emelhető asztalok terén nem kell kompromisszumot kötnöd. Az alábbi cikkben megismerkedhetsz a négy legjobb asztallal, így talán könnyebb lesz kiválasztanod a leginkább megfelelőt.

hirdetés
A négy legjobb állítható magasságú asztal
Fotó: Andrey_Popov / Shutterstock.com

Az elképzeléssel szemben könnyen el lehet veszni a kínálatban, főleg ha nem tudjuk pontosan, hogy milyen emelhető asztal lenne a nekünk megfelelő. A felhasználás céljából gyorsabban meg lehet állapítani az igényt, de ha elmosódna a határvonal, az alábbiakban megtalálod a legjellemzőbb igényeket.

Legjobb állítható magasságú asztalok

A Liftor Strong emelhető munka asztal kialakításának köszönhetően ideális barkácsoló és kézműves emberek számára. Kiemelkedő 230 kg-os teherbírásának köszönhetően akár kisgépeket is üzemeltethetünk rajta. Robosztus függő paneljén elfér minden szükséges szerszám kellék, így nem kell azon gondolkodnunk munka közben, hogy vajon hova is tettük eszközünket.

Sokaknak ismerős probléma, hogy gyermeküknek vett használati vagy viseleti tárgyakat a következő évben már nem tudja használni a nebuló, mivel kinőtte azt. A Liftor Gremlin emelhető gyermekasztal kiküszöböli ezt a problémát. 55 cm és 89 cm között változtatható a magassága, így óvodától iskoláig elkísérheti gyermekünket anélkül, hogy kényelmetlenné válna a használata.

Liftor Vision emelhető irodai asztal 62cm - 127cm magasságig állítható, így nem számít az ember testmagassága, viszonylag eltérő magasságok esetén is kényelmesen használható. Beépített memóriavezérlővel van ellátva, így akár többen is eltárolhatják a magasságuknak megfelelő pozíciót és nem kell minden alkalommal újra beállítaniuk. Az asztallábak 100 kg-ig terhelhetők, ezáltal az irodai eszközök is helyet kaphatnak rajta.

Liftor Expert Gaming Pro emelhető asztal igazi játékosoknak lett kitalálva. Az asztallap 125 kg-ig terhelhető, ezáltal a nehezebb csúcsgépek is gond nélkül helyet kaphatnak rajta. Az emelőasztal sebessége 38 mm/s, így akár a játék hevében is gyors változtatásokat tudunk vele elvégezni a kényelem érdekében. Pc és monitortartóval szerelhető a maximális kényelem érdekében.

Amennyiben téged is meggyőzött az állítható magasságú asztal fontossága, a Liftor.hu oldalán kényelmesen és sok hasznos információ elolvasásával találhatod meg a hozzád legjobban illő darabot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek