Starity

Anya Taylor-Joy A boszorkány miatt mondott le egy Disney-szerepről

2022. november 12. 20:08   |   Szerző: Four

A színésznő számára A boszorkány hozta meg az átütő sikert, emiatt mondott le egy Disney Channel-produkcióról.

hirdetés
Anya Taylor-Joy A boszorkány miatt mondott le egy Disney-szerepről
Fotó: hu.depositphotos.com

Anya Taylor-Joy a Harper's Bazaar magazin interjújában árulta el, hogy sorsdöntő lépésre szánta el magát a karrierje kezdetén: a színésznő egy Disney Channel-produkció illetve egy horrorfilm főszerepe közül az utóbbit választotta. 

A színésznő ugyanazon a napon kapta mindkét ajánlatot, és végül A boszorkány című filmre mondott igent. Arra azonban nem tért ki, hogy melyik Disney-produkcióban szerepelt volna. 

Emlékszem, ugyanazon a napon kértek fel egy Disney Channel-pilotra is, és olyan izgatott voltam, hogy egyáltalán kaptam szerepajánlatot, hogy egész nap futkároztam a házban, mint egy őrült. De volt egy nagyon jó érzésem A boszorkánnyal kapcsolatban, amely arra késztetett, hogy engedjem el a Disney-élményt egy számomra ismeretlen dologért. 

- mesélte. 

A színésznő szerint azért is fontos számára A boszorkány, mert a film forgatása sokat tett hozzá ahhoz, ahogy ma viselkedik munka közben:

Az elképzelés lényegében az, hogy nincs hierarchia a forgatáson: keményen dolgozol, kihozod magadból a maximumot egy jelenet során, és nem várod el mástól, hogy megtegye helyetted ezt. A foglalkozásod nem áll meg ott, hogy színész vagy - kreatív művész vagy és így kell hozzáállnod mindenhez. 

- jelentette ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek