Starity

A Papa Roach a Bring the Noise Fesztiválon

2010. december 02. 11:11   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kihagyhatatlan lehetőség vár a franciákra december 14-én, amikor is hazájukba látogat a nagy népszerűségnek örvendő kaliforniai Papa Raoch, a Bring the Noise elnevezésű fesztivál keretein belül.

hirdetés
A Papa Roach a Bring the Noise Fesztiválon

A kaliforniai Papa Roach nagy visszatérésre készül Párizsban, december 14-én a Bring the Noise nevű fesztiválon, a három éjszaka legelső napján, melyet a Oui FM, Franciaország vezető rockrádiója szervez.

Az első fellépés óta eltelt hét év alatt most nyilvánul meg először a banda, melyre a Le Trabendo klubban kerül sor, ahol korábban olyan fellépők szerepeltek, mint a Metallica vagy a System of a Down. A zenekar olyan aktuális slágerekkel készül, mint a Kick in the Teeth vagy a Burnról legutóbb megjelent Time for Annihilation... On the Record and on the Road albumukról. Metal Hammer azt nyilatkozta: „A Papa Roach szenzációs, minden másodpercet kihasználnak a színpadon. Jöttek, láttak és szétrúgták mindenki hátsóját.”

Jó hír az érdeklődőknek, hogy a részvétel a Bring the Noise fesztiválon díjmentes a Oui FM jóvoltából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek