Starity

James Cameron szerint ezért lesz 3 órás az Avatar: A Víz Útja

2022. november 12. 21:09   |   Szerző: Four

A rendező még a 2009-es Avatar-filmnél is hosszabb folytatást készített.

hirdetés

Az Avatar decemberben érkező folytatása az eredeti filmhez képest is hosszú lesz. Kicsivel több, mint három órás játékidőval fél órával tovább fog tartani, mint az első Avatar-film. 

James Cameron rendező szerint oka van ennek, méghozzá az, hogy sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak a filmben a kapcsolatok és az érzelmek. 

A cél az, hogy elmeséljünk egy elképesztően megkapó történetet, érzelmi alapokra helyezve. Azt mondanám, hogy a hangsúly inkább a karaktereken, a történeten, a kapcsolatokon és az érzelmeken van. Az első filmnél nem töltöttünk ennyi időt ezekkel a dolgokkal és azért lett hosszabb ez a film, mert több karaktert és hosszabb történetet mutatunk meg.

- mondta. A rendező egyébként a Variety szerint már korábban kifejtette, nem szeretné hallgatni a panaszokat azzal kapcsolatban, hogy egyesek szerint túl hosszúra sikeredett a produkció:

Nem akarom hallgatni a nyafogást a film hosszával kapcsolatban, amikor valaki képes nyolc órán keresztül, folyamatosan sorozatot nézni. Már előre meg tudnám írni a filmkritikák ezen részét: 'a kínzóan hosszú, háromórás film...' Ugyan, hagyjatok már. Láttam, hogyan néznek meg a gyerekeim egyhuzamban öt egyórás részt egy sorozatból. Itt a nagy társadalmi paradigmaváltás, amelynek meg kellene történnie: teljesen oké, ha felkelsz és elmész pisilni.

- jelentette ki. 

Az Avatar: A Víz Útja december 15-én jelenik meg a mozikban, ide kattintva látható az előzetese.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek