Starity

A Stranger Things készítői elárulták, hogy haladnak az utolsó évaddal

2022. november 15. 11:11   |   Szerző: SzilviD

A Stranger Things készítői, a Duffer Brothers elárulta, hogy az utolsó évad első forgatókönyve elkészült, elkezdték a másodikat.

hirdetés
A Stranger Things készítői elárulták, hogy haladnak az utolsó évaddal
Fotó: Netflix

A Stranger Things sorozat óriási rajongótábort tudhat maga mögött, rengetegen várják izgatottan az utolsó évadot, amit minden eddiginél epikusabbra ígérnek a készítők. Egy Los Angeles-i eseményen a Duffer Brothers (Matt és Ross), valamint az executive producer, Shawn Levy beszámolt arról, hogyan állnak az új szezonnal. Az eseményen a Dufferékhez csatlakozott a show néhány sztárja is, köztük Caleb McLaughlin, Joseph Quinn, Jamie Campbell Bower, Priah Ferguson, Eduardo Franco, valamint virtuálisan Millie Bobby Brown.

Ross Duffer elmondta az esemény moderátorának, hogy az első forgatókönyv már készen van, és most már a másodikon dolgoznak.

Az első forgatókönyvet néhány hete adtuk le, és most a másodikon dolgozunk. Teljes gőzzel haladunk előre. Emlékszem, az első évadban még csak csodálkoztunk, hogy a Netflix egyáltalán hagyta, hogy megcsináljuk, de a második évadban már tényleg az írókkal együtt dolgoztunk ki egy átfogó tervet és egy háttértörténetet az egészhez.

Arról, hogy a forgatókönyv hogy sikerült, Matt ennyit mondott viccesen: 

Sírásra késztettük a vezetőinket, amit én jó jelnek éreztem, hogy ezek a vezetők sírtak. Az egyetlen más alkalom, amikor láttam őket sírni, az a költségvetési megbeszélések voltak.

A Netflix még nem adott ki premier dátumot a sorozathoz, de mivel még a forgatásnál sem tartanak, biztosan sokat kell még várnia az új epizódokra. 

via Koimoi 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek