Starity

Tarolt A korona a Netflixen, ám nagyon sok kritikát is kapott

2022. november 16. 18:06   |   Szerző: Four

Nemrég jelent meg az ötödik évad, vegyes fogadtatást kaptak az új részek.

hirdetés
Tarolt A korona a Netflixen, ám nagyon sok kritikát is kapott
Fotó: thecrownnetflix/Instagram

Korábban írtunk róla, hogy nemrég jelent meg A korona új évada, amely a Netflix legutóbbi felmérései szerint a toplisták élére került. 

A Deadline szerint előkelő helyre került az új évad - de még így sem tudta legyőzni "A megfigyelő" illetve Jeffrey Dahmer szörnytetteit feldolgozó sorozatok nézettségét.

A Peter Morgan által kreált A korona a fent említett sikerek ellenére kemény kritikákat kapott: több brit híresség nehezményezte, hogy a készítők nem jelezték, bizonyos esetekben fikcióról van szó a produkcióban. (Az ötödik évad előzetesében az alkotók erre felhívták a figyelmet). 

Tony Blair és John Major volt brit miniszterelnökök is kritizálták a produkciót, és "teljes osrobaságnak" illetve "kitalációnak" nevezték. 

A rajongók közül sokan viszont azt nehezményezték, hogy a II. Erzsébetet alakító Imelda Stauntont nem tudták komolyan venni a szerepben, mert túlságosan emlékeztetett a Harry Potter-filmek Dolores Umbridge-ére, illetve többek a Dianát alakító Elizabeth Debicki és a Károly herceget alakító Dominic West játékával sem voltak elégedettek. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek