Starity

Még mindig dúl a szerelem: Gerard Piquét ismét együtt fotózták új barátnőjével

2022. november 18. 20:08   |   Szerző: Four

A focista még mindig együtt van újdonsült barátnőjével, akivel most egy étterem előtt fotózták le.

hirdetés
Még mindig dúl a szerelem: Gerard Piquét ismét együtt fotózták új barátnőjével
Fotó: 3gerardpique/Instagram

Ismét együtt fotózták Gerard Piquét és új barátnőjét, Clara Chia Martit. A focista és szerelme egy japán étteremben vacsorázott Barcelonában, erről posztolt képeket a Daily Mail.

Piqué és exe, Shakira idén közös nyilatkozatban jelentették be, hogy különváltak útjaik, és bár továbbra is a legjobbat szeretnék a gyerekeiknek, az életüket nem együtt folytatják tovább. 

A focista nemrég visszavonult, és már meg is egyezett Shakirával a gyermekfelügyeleti jogokról: a Daily Mail szerint egy maratoni, 12 órás megbeszélés után - melyen ügyvédeik is részt vettek - sikerült dűlőre jutniuk. 

Az új szabályok értelmében Piqué havonta tíz napot láthatja két, Shakirával közös fiát, emellett az ünnepeket is együtt tölthetik. 

Shakiráról pedig nemrég kiderült, hogy jövőre elköltözik Barcelonából, és a rokonai közelében, Miamiban fog lakni a gyerekekkel.

Az énekesnő dalban is kiöntötte szívét: Ozunával közös számának klipjében vérző szívét tartja a kezében - ezzel pedig feltehetően Gerarddal való szakítására utalt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek