Starity

Hírességek, akik szerencsejáték weboldalakat is reklámoznak

2022. november 18. 11:11   |   

Lássuk most azokat a hírességeket, akik gyakran népszerűsítenek szerencsejáték weboldalakat.

hirdetés
Hírességek, akik szerencsejáték weboldalakat is reklámoznak
Fotó: hu.depositphotos.com

Mivel a szerencsejátéknak óriási a népszerűsége, és sok olyan híresség is létezik, akik előszeretettel keresik a kaszinókat kikapcsolódásként, egyáltalán nem meglepő, hogy sokuk reklámozza is az olyan legjobb szerencsejáték weboldalakat, mint a Bet365 is. Természetesen a reklámozók között főként olyan hírességek fordulnak meg, akik óriási nyereményekkel is gazdagodtak a szerencsejáték által, de azért olyanok is előfordulnak közöttük, akik bár személy szerint nem játszanak sokat, szilárd névvel rendelkeznek a reklámvilágban.

Azt persze érdemes megemlítenünk, hogy nem minden kaszinó weboldal mellett áll egy sztár, így főként a legnépszerűbb szerencsejáték platformok azok, akik saját képviselővel rendelkeznek. Bár, akár azt is mondhatnánk, hogy a szerencsejátékokat nem is érdemes reklámozni, hiszen enélkül is óriási népszerűségnek örvendenek, a játékosoknak nagy segítség lehet, ha konkrét ötleteket kapnak azzal kapcsolatban, hogy hol érdemes az idejüket eltölteni.

A hírességek általi reklámtevékenységek

Amíg például a Las Vegasi kaszinókat nemigen kell reklámozni, hiszen sok utazónak a bakancslistáján szerepelnek, és még azok is szívesen töltenek itt időt, akik a való életben soha nem keresik a szerencsejátékokat, addig az online kaszinók között óriási a verseny. A játékosok pedig amellett, hogy jól járnak a szoros versennyel, mert így több extrára és bónuszra is szert tehetnek, örülnek is annak, hogy a hírességek reklám tevékenységet folytatnak a különböző kaszinókra vonatkozóan. Hiszen így hamarabb megismerhetik azokat az újabb kaszinókat, amikről lehet, hogy enélkül soha nem is hallanának.

Nicki Minaj

Nicki Minaj és a MaximBet nemrégiben állt össze, és tette meg a sztárt a weboldal a fix arcává. A kapcsolat még viszonylag új közöttük, de a hírek szerint a híresség beválik, és mind újabb játékosok bevonzásában, mind pedig új arcok felkeresésében óriási szerepe van napjainkban Nickinek. Aki mindezek mellett szívesen beszél tevékenységéről a közösségi platformjain is, így például az Instagramon és a Facebookon.

Paris Hilton

A híresség 2016 óta fontos szereplője a kaszinók világának, ugyanis ebben az évben kezdett bele a szerencsejáték weboldalakkal kapcsolatos reklámtevékenységébe. Paris főként női játékosokat toborzott eddig a kaszinóknak, és a legtöbb esetben új weboldalaknak segít be. A híresség ezenkívül fontosnak tartja azt is, hogy csak megbízható weboldalakat reklámozzon, így csakis olyan hirdetést láthattunk tőle, amely olyan kaszinóval kapcsolatos, ahol ő maga is megfordult.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldot a reklámok királyának is szokták nevezni, hiszen egy külön vagyont keresett azzal, hogy különböző weboldalakat reklámozott. 2015-ben Ronaldo szerződést kötött a Poker Stars csapatával, azóta pedig az egész világon az ő nagykövetük. Elmondása szerint egyébként évek óta pókerezik, így főként ezt a játékot reklámozza, és az egyik interjún úgy nyilatkozott, hogy az igazi izgalmakat ma már csak ettől a játéktól kapja meg.

Neymar

Neymarnak szerte a világon óriási rajongótábora van mindenhol, így nem csoda, hogy a Poker Stars vele is szerződést kötött. Ez bár még viszonylag új információ, Neymar már most több posztot közzétett a közösségi média profiljain a kapcsolatnak köszönhetően a Poker Starssal kapcsolatban. De, érdemes azt is megemlítenünk, hogy nagy pókerjátékosnak vallja magát, így sokszor vesz részt nagyobb póker versenyeken is, ahol a legjobbak ellen száll harcba.

Mike Tyson

Mióta a boksz részeként nem láthatjuk, Mike főként a reklámtevékenységének köszönhetően tűnik fel a közösségi médiában. A nehézsúlyú világbajnok például egy 1 éves szerződést kötött a Parimatch csapatával, akiknek az Egyesült Államok egyik legnagyobb szóvivője lett.

Ezenkívül érdemes azt is megjegyeznünk, hogy Mike szívesen játszik maga is játékokkal, amit szívesen is oszt is meg a közönségével az Instagramon. Sokszor hallhatunk így ráadásul a nagyobb nyereményeiről és a legnagyobb bukásairól is.

Drake

A tehetséges rapper elmondása alapján él-hal a szerencsejátékokért, sőt mi több, magabiztosan is mozog a legtöbb játékban. 2021 óta a Stake Corporation reklámarca, ahol ráadásul sokszor hagyott ott óriási összegeket is. Drake szeretné, ha az emberek megismernék az online weboldalakat is, mert szerinte még napjainkban is sokan keresik a személyesen látogatható kaszinókat, úgy, hogy közben az online weboldalak sokkal több extrával várják a játékosokat.

A kedvenc játéka a póker, de mindenféle asztali játékon szívesen tölt időt az ismerősei szerint.

Jose Mourinho

Jose Mourinho, az olyan nagyobb focicsapatok legnagyobb menedzsere, mint a Real Madrid és a Manchester United, egy éve csatlakozott a Paddy Power csapatához, és azóta az arcaként sokat hallottunk róla.

Mindazonáltal, Jose nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy felhívja a figyelmet a biztonságos szerencsejátékra, így több olyan kampányban is részt vett már, ahol a szerencsejáték függőségre hívja fel a figyelmet.

További hírességek, akik szerencsejáték weboldalakat is reklámoznak:

  • Conor McGregor

  • Alice Cooper

  • David Beckham

  • Usain Bolt

  • Andrew Luck

  • Charles Barkley

Napjainkban tehát több olyan híresség is létezik, akik sokat segítenek a legnépszerűbb és legújabb szerencsejáték weboldalaknak abban, hogy megismerjék őket a játékosok. Bár mindegyik más-más weboldallal dolgozik együtt, az mindenkiben közös, hogy csakis megbízható weboldalakkal dolgoznak együtt. Ha tehát te magad is új játékos vagy, aki szívesen keresne fel egy szerencsejáték weboldalt, érdemes lehet megnézned a kedvenc hírességeid közösségi média profiljait, mert lehet, hogy találsz majd ott pár ötletet. De azt is meg kell említenünk, hogy ha Magyarországról internetezel, a jogszabályoknak megfelelően kizárólag a Vegas.hu kaszinójában és a Tippmixpro sportfogadási oldalon tudsz legálisan játszani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek