Starity

Chris Hemsworth őszintén beszélt az Alzheimer-kórra való genetikai hajlamáról

2022. november 19. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Chris Hemsworth elárulta, hogy készíttetett egy tesztet, ami szerint hajlama van az Alzheimer-kórra.

hirdetés
Chris Hemsworth őszintén beszélt az Alzheimer-kórra való genetikai hajlamáról
Fotó: hu.depositphotos.com

Chris Hemsworth elárulta, hogyan tudta meg, hogy mindkét szülőjétől genetikai hajlamot örökölt az Alzheimer-kórra. Bár teszt nélkül is tudta, hogy az Alzheimer-kór jelen van a családjában, mivel a nagyapja is évek óta ezzel betegséggel küzd. 

Így beszélt a nagyapjáról: 

Néhány éve nem láttam őt, de a többi családtagom igen, és vannak napok, amikor nagyon vidám, és megölel. De anyukám azt mondta, hogy mindig is egy nagyon barátságos fickó volt. Nem vagyok benne biztos, hogy valójában még sok mindenre emlékszik, és néha elfelejti a holland nyelvet, ami az eredeti nyelve, szóval hollandul és angolul beszél, egy keverék nyelven, talán még néhány új szót is összekever.

Hemsworth azután elárulta, hogy a teszt eredménye milyen érzést keltett benne:

Úgy érzem, egyre rosszabb a memóriám. Ez egy placebo-hatás – vagy már elkezdődött nálam a betegség... A legtöbben szeretjük elkerülni, hogy a halálról beszéljünk, abban a reményben, hogy valahogy elkerüljük. Mindannyian hiszünk abban, hogy majd kitalálunk valamit. Aztán amikor hirtelen azt mondják, hogy néhány nagy jelzőtábla erre az útvonalra mutat, ami meg fog történni, akkor a valóság mellbe vág. A saját halandóságod.

via Koimoi 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek