Starity

Téli csizmák, amiket érdemes megvásárolni 2022-ben

2022. november 22. 10:10   |   

A 2022-es év telve volt színekkel, pazar megoldásokkal és látványos újításokkal. A női téli cipők is hűen tanúskodnak minderről. Mert bár lassan az év végéhez közelítünk, nagyon úgy tűnik, hogy ez az újító, színpompás szellemiség áthatja majd a 2023-as esztendőt is.

hirdetés
Téli csizmák, amiket érdemes megvásárolni 2022-ben

Melyek a legtrendibb modellek?

Idén a színeké a terep. A színesség elengedhetetlen kelléke a divatosságnak. Túl a hagyományos árnyalatokon, megannyi színvariáció kapott helyet a palettában. A bordó, a rózsaszín vagy éppen a sárga olyan verziók, amik kétségtelenül nem mindennapiak. Színfoltok a barna-fekete-szürke tengerében. Bár tagadhatatlan, hogy a tradicionális alternatívák is fennmaradtak, és ez így van jól. A CCC széles választékában kart karba öltve egyaránt megtalálhatóak a fent említett irányzatok.

Az, hogy kihez illik a színesség, és kihez nem, egyénfüggő. De a téli szürkeséget, feketeséget nagyszerűen képes kompenzálni egy akár kicsit is élénkebb árnyalatú lábbeli, ami magával hozhatja a jókedv, a stílusosság ígéretét. Az elegancia színe egyébként továbbra is a fekete, ez vitathatatlan. De azért az elegáns jegyekkel megáldott női téli cipő egyre szélesebb színspektrumon tűnik fel. Úgyhogy még ezen a területen is tapasztalható a sokszínűség, ami ténylegesen védjegyévé vált a 2022-es évnek.

Csatok, kövek, kristályok és mások?

Ami szintén nem hagyható figyelmen kívül, az a motívumok, minták alkalmazása. A gyártók egyaránt előszeretettel ékesítik fel a termékeiket különböző strasszokkal, csatokkal. Ezek a kiegészítők ugyan funkcionális célokat nem teljesítenek, de jól néznek ki. És egyediek, ezt ne felejtsük el. Igaz, nem feltétlenül állnak jól mindenkinek. Már csak ezért is jó ötlet a CCC üzleteiben a próbálás lehetőségével élni, mert így hamar láthatóvá és nyilvánvalóvá válhat az igazság.

Magas szár, magas sarok, vagy akad még más?

A magassarkú modellek továbbra is aratnak, ahogy a magas szárú csizmák sikere is elvitathatatlan. Utóbbi esetében, azonban fontos kihangsúlyoznunk, hogy a próbálás mindenképpen célravezető, mert a túlságosan elálló szárak nem nyújtanak vonzó látványt.

A sarok magasságának dilemmája évről évre felmerül, de nagyon úgy néz ki, hogy a határ a csillagos ég. Tehát a legjobb az egyéni preferenciák alapján kiválasztani a CCC online felületéről azt a típust, ami a tényleges befutó és amiben akár még a futás sem lehetetlen.

Mi újság az orrkialakítással?

A csúcsos fajták épp úgy közkedveltek, mint a lekerekített, sőt a vagányabb négyzetes formák. Igazság szerint ez aztán különösen ízlés függvénye. Kinek mi a nyerő. Aki az extravaganciától tartózkodik, annak a hagyományosabb variációk az ajánlhatóak. Ezzel szemben aki szívesen él némi vagánysággal, az simán kipróbálhatja az extrémebb megoldásokat.

Az biztos, hogy egy, testre, jelen esetben lábakra szabott választással akár még a lábfejek „nyújtása” is megvalósítható. Ugyan ez érzéki csalódás, de ettől függetlenül kétségtelenül hatásos. Ezen elv mentén a szár hosszúságát is aszerint célszerű kiválasztani, hogy melyek az egyéni adottságok, és esetleg mi az, amin ilyen módon is lehet finomítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek