Starity

Chadwick Boseman halála előtt egészen mást terveztek a Fekete Párduccal

2022. november 23. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Fekete Párduc: Wakanda Forever eredeti története, Chadwick Boseman halála előtt, egészen máshová helyezte volna a fókuszt.

hirdetés
Chadwick Boseman halála előtt egészen mást terveztek a Fekete Párduccal
Fotó: hu.depositphotos.com

A Fekete Párduc kettő eredeti történetét meg kellett változtani, mivel meghalt a főszereplőt játszó színész, Chadwick Boseman. A történet így inkább a többi karakterre fókuszált, valamint egy megemlékezés volt Boseman T'Challa királyáról. 

Ha nem láttad a filmet a következő rész spoileres lehet a számodra!

Joe Robert Cole forgatókönyvíró a Rolling Stone magazinnak beszélt a folytatásról. Felfedte, hogy a film eredeti története T'Challa fia, Toussaint körül forgott volna. Hozzátette, hogy a sztorit át kellett írni, de szerették volna, hogy valamilyen módon szerepeljen a fia a filmben. 

Nyilvánvalóan meg kellett változtatnunk, de azt akartuk, hogy valamilyen módon szerepeljen a filmben. Sokat csökkent a szerepe. Voltak beszélgetések arról, hogy mikor tárjuk ezt az információt a közönség elé, melyik a legjobb verzió. Nemcsak érzelmileg, hanem meg kellett fontolnunk, hogy hogyan hat a történet narratívájára, és a többi szereplőre, amikor megtudják, és így tovább

- mondta Cole.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek