Starity

Kim Kardashian megtörte a csendet: leírta véleményét a Balenciaga botrányáról

2022. november 28. 09:09   |   Szerző: Four

A híresség annak a dvatháznak az egyik arca, amely nemrég hatalmas botrányba keveredett.

hirdetés

Mint ahogy korábban írtuk, a Balenciaga divatház hatalmas botrányba keveredett, miután az új reklámfotóikon kisgyerekek szadomazo jelmezbe öltöztetett mackókkal pózoltak. 

A rajongók már napok óta ostromolják Kim Kardashiant, a divatház egyik arcát, hogy szólaljon meg az ügyben - és a reality-sztár most eleget tett a fanok kérésének. 

Az utóbbi pár napban hallgattam, de nem azért, mert nem voltam felháborodva a Balenciaga legutóbbi kampányfotói láttán, hanem mert szerettem volna beszélni a csapatukkal, hogy megértsem, hogy is történhetett ez. Négygyermekes anyukaként megráztak a felkavaró fotók. A gyermekeink biztonsága a legfontosabb kellene, hogy legyen, és a társadalmunkban nincs helye semmilyen olyan esetnek, amely normalizálja a gyermekbántalmazás bármilyen formáját - pont. Értékelem, hogy a Balenciaga visszavonta a kampányfotókat és elnézést kért. Amikor beszéltem velük, úgy éreztem, megértették a probléma súlyosságát, és meg fogják tenni a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy ilyesmi soha ne történjen. 

- jelentette ki Kardashian, és rövidesen egy újabb posztban írta le véleményét a márkával való együttműködéseiről:

A Balenciagával közös jövőmet illetően: jelenleg újragondolom a kapcsolatomat a márkával, annak alapján, hogy mennyire vállalják a felelősséget egy olyan dologért, amelynek soha nem szabadott volna megtörténnie és elvárom, hogy lássam, mindent megtesznek annak érdekében, hogy megvédjék a gyermekeket.

- írta a Page Six szerint.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek