Starity

Justin Hartley bevallotta, hónapokig halogatni szokta a karácsonyfa leszedését

2022. november 28. 16:04   |   Szerző: Four

A színész imádja a karácsonyt, és nagyon nehezen válik meg a díszektől.

hirdetés

Justin Hartley, akit legutóbb a Noel naplója című filmben láthattak a rajongók a Netflixen - bevallotta, hogy egyáltalán nem szereti leszedni a karácsonyi díszeket, ezért hónapokig halogatni szokta a procedúrát.

Régebben mindig Hálaadás után raktuk ki a karácsonyi díszeket, de most már előtte feldíszítjük a fát. És hát az a helyzet, hogy ha átjössz hozzám júliusban, lehet, hogy találsz egy karácsonyfát. Nem bánom, ha fel kell díszíteni, de utálom a leszedését, egy rémálom. Szomorú, és olyan körülményes. Szóval egész januárban megartom, és aztán még nyáron is.

- viccelődött a sztár.

Hartley a Noel naplója című produkcióban egy introvertált írót, Jacobot alakít, aki találkozik egy az édesanyját kereső nővel (Barrett Doss). Kiderül, hogy a lány édesanyja régebben Jacob dadája volt, a kalandokat pedig megbonyolítja egy különleges napló is.

Számomra a film lényege a sztori és a karakter, és azt gondoltam, ez a forgatókönyv nagyszerűen lett megírva, a karakter pedig figyelemfelkeltő: kénytelen megismerni a múltját, amely lehetséges, hogy bonyolultabb, mint képzelte.

- nyilatkozta Justin a People magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek