Starity

Ben Affleck futószalaghoz hasonlította a Netflix filmgyártását

2022. december 01. 19:07   |   Szerző: Four

A színész szerint jobban oda kellene figyelniük a minőségre a filmgyártóknak.

hirdetés
Ben Affleck futószalaghoz hasonlította a Netflix filmgyártását
Fotó: hu.depositphotos.com

Ben Affleck új súdiót alapított "Artist Equity" néven kollégájával és egyik legjobb barátjával, Matt Damonnel illetve a RedBird Capital Partnersszel. A színész bevallotta, hogy az új stúdióval szeretne szembenni a mai, futószalagon készülő filmek divatjával. 

Ha megkérdezed Reed Hastingst [a Netflix vezérigazgatója], azt mondaná "rámentünk a mennyiségre, hogy megvethessük a lábunkat". Biztos vagyok benne, hogy van ebben igazság, és hogy nagyszerű a stratégiájuk, de én megkérdeztem volna: "hogyan fogunk előállítani 50 nagyszerű filmet?" Hogyan lehetséges ez? Nem elegek - egyszerűen lehetetlenség megcsinálni.

- nyilatkozta a The New York Times DealBook Summit eseményén.

Affleck hozzátette, hogy a filmgyártás figyelmet, sok munkát és elköteleződést igényel, amely ellentmond a "futószalagon gyártás" procedúrájának. 

Scott Stumber [a Netflix sajátgyártású filmjeinek vezető szakembere] egy nagyon tehetséges, nagyon eszes fickó és kedvelem őt... de ez egy lehetetlen feladat. Megértem, hogy az akciófilmek kelendőbbek, mint a kisebb drámák. Vannak műfajok, amelyek szélesebb körben népszerűek, és ezt nem szabad nem észrevenni. De akkor csináljuk jól, lepjük meg a közönséget, kezdje érdekelni őket.

- nyilatkozta.

Az Artist Equity CEO-jaként Affleck már el is kezdett gyártani egy új filmet: a még cím nélküli alkotás a Nike nagyon népszerű "Air Jordan" márkájának létrejöttéről szól, és Affleck írta illetve ő rendezi a produkciót a Variety szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek