Starity

Cara Delevingne őszintén vallott a vad szexuális életéről

2022. december 01. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Cara Delevingne-t nem kell félteni, ha a szexuális életéről kell beszélni. Egy új dokumentumfilmben mesélte el a piszkos részleteket.

hirdetés

Cara Delevingne egy nem mindennapi dokumentumfilmmel tért vissza. A hatrészes sorozatban elképesztő részleteket árul el az életéről. 

A dokumentumfilm a szexualitást, a többféle nemi identitást és a pornót járja körül. A 30 éves egykori Victoria's Secret modell - aki korábban biszexuálisnak és pánszexuálisnak nevezte magát - saját szexuális élményeiről is lerántja a leplet.

A felvételeken Delevingne látható, amint részt vesz egy maszturbációs órán, orgazmusa van egy laborban "a tudomány kedvéért", és egy éjszakát tölt el egy csak nőknek fenntartott szexklubban. 

Úgy éreztem, hogy nagyon sokat tudok arról, hogy mi történik, mik a statisztikák, vagy mi az általános konszenzus az emberek között világszerte, de rájöttem, hogy sokkal kevesebbet tudok mindenki másról, mint gondoltam, és sokkal kevesebbet tudok magamról is

- nyilatkozta a dokumentumfilm készítéséről.

A sorozatban elmeséli, hogy 18 éves korában vesztette el a szüzességét, és egészen felnőtt koráig eltemette magában a biszexualitását. Állítása szerint a romantikáról alkotott elképzelését a Disney-hercegnők formálták.

Ez is része volt annak, hogy sosem akartam igazán elfogadni a szexualitásomat, mert úgy voltam vele, hogy a Disney-hercegnők mind férfiakat szeretnek

- mondta. 

De beszél az epizódokban a maszturbációt övező stigmákról, a csoportos szexről, valamint, hogy hogyan kezdet el nőkkel ismerkedni. Azt is megkérdezték tőle, hogy nőkkel vagy férfiakkal szeret-e inkább szexelni:

Ez annyira trükkös, különösen, ha férfiakkal és nőkkel is szexelsz. Mint ahogy a csoportszex is szórakoztató. Nem is tudom, nehéz eldönteni. De úgy érzem, hogy a nők sokkal tovább szexelnek

 via News.com.au

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek