Starity

Végre kiderült Harry Styles és Olivia Wilde szakításának oka?

2022. december 05. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Úgy tűnik, hogy kiderült, mi állt Harry Styles és Olivia Wilde boldogságának útjába. A rengeteg dráma túl sok volt nekik.

hirdetés
Végre kiderült Harry Styles és Olivia Wilde szakításának oka?
Fotó: hu.depositphotos.com

Harry Styles és Olivia Wilde két év után nem olyan régen bejelentette, hogy szünetet tartanak. Ezen sokan meglepődtek, rengeteg Styles-rajongó pedig örült a hírnek.

Egy forrás, aki jól tudja, mi történt az egykori pár között, azt mondta a Daily Newsnak, hogy a Nincs baj, dárgám körüli dráma - különösen a Wilde és Florence Pugh közötti rossz viszonyról szóló pletykák - vezethettek a kapcsolatuk végéhez.

Harry Styles nagyon pozitív, nyugodt ember, és a Pugh és Wilde veszekedéséről szóló állandó történetek az őrületbe kergették

- mondta.

Ez kiszorította a levegőt a kapcsolatukból. 

A forrás továbbá azt állította, hogy Styles nem állt készen arra, hogy Wilde gyermekeinek apafiguraként vegyen részt az életében.

Ráadásul nem áll készen arra, hogy Jason Sudeikis mellett apukát játszon.

Hozzátette, hogy a Wilde-dal és a gyerekekkel való kapcsolat menedzselése kezdett teherré válni Styles számára. A bennfentes azt állította, hogy az énekes úgy érezte, Wilde-nak el kell intéznie a felügyeleti jogot, és a gyerekeire kell koncentrálnia.

A korkülönbség kezdte megmutatni a méregfogát.

via Koimoi

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek