Starity

Hazugságokkal lesz tele Meghan Markle és Harry herceg netflixes sorozata

2022. december 06. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Meghan Markle és Harry herceg a legújabb hírek szerint hamis anyagokat használtak fel a dokumentumfilmjük elkészítésekor.

hirdetés
Hazugságokkal lesz tele Meghan Markle és Harry herceg netflixes sorozata
Fotó: hu.depositphotos.com

Harry herceg és Meghan Markle több millió dolláros szerződést kötött a Netflixszel, amelynek eredményeként készült róluk egy hat részes dokumentumfilm-sorozat. Már két előzetes is kikerült az epizódokról, amiben legalább négy kép nem az, aminek látszik a The Sun szerint. 

Olyan fotókat használtak fel, amiknek semmi köze sem volt Harry herceghez vagy Meghan Markle-hez. Például az előzetesben szerepel egy felvétel, amelyen az újságírók Katie Price-ra várnak a bíróság előtt, hogy illusztrálja a páros körüli médiaőrületet. Egy másik azt a benyomást kelti, hogy egy magányos paparazzi titokban lefotózta Harryt, Meghant és fiát, Archie-t egy magánházban - holott ez egy előre megbeszélt tudósítás volt Desmond Tutu érseknél tett látogatásukról. 

Aztán a kamerák egy limuzin körül forognak, mielőtt a trailer a könnyező Meghanra vág, a kocsi utasa valójában Donald Trump volt ügyvédje volt. Valamint szerepel még egy fotó, ami az egyik Harry Potter-film premierjén készült a megjelent sajtóról, évekkel azelőtt, hogy Meghan és Harry egyáltalán találkozott volna.

Az előzetest látva sokakban felmerült a kérdés, hogy mennyire lehet hiteles egy dokumentumfilm-sorozat, aminek már az előzetesében is ennyi hatásvadász pontatlanság került. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek