Starity

Szteroid használatára kényszerítik a színészeket Hollywoodban?

2022. december 07. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Egy fitneszguru azzal vádolja a Disney-t és a Warner Brotherst, hogy szteroid szedésére kötelezi a színészeket.

hirdetés
Szteroid használatára kényszerítik a színészeket Hollywoodban?
Fotó: IMDb

Egy közelmúltban készült YouTube podcastben Joe Rogan egy fitneszguruval, Derekkel beszélgetett részletesen arról, hogy a hollywoodi színészek szteroidokat és drogokat használnak, hogy tökéletesen izmosnak tűnjenek, de hazudnak róla, hogy megőrizzék az imázsukat. Joe Rogan lelkes fitnesz-rajongó, és gyakran osztja meg ezzel a témával kapcsolatos meglátásait a műsorában. A legutóbb Chris Hemsworth, Hugh Jackman és Dwayne Johnson volt a téma.

Joe Rogan megvádolta Hollywoodot, amiért színészek 40-50 éves korukban is kábítószert és szteroidokat szednek, majd hazudnak erről a média és a közönség előtt. Rámutatott, hogy a hollywoodi franchise-oknak és az olyan stúdióknak, mint a Disney és a Warner Brothers, fontosabb a bevétel az egészségnél. 

Az intenzív edzés, a fitneszprogram, majd jön a szteroid. Hollywoodban több színész is kábítószert szedett, hogy egy bizonyos karakterhez egy bizonyos fizikumot elérjen, állítják a műsorban. 

Hatalmas mennyiségű a pénz, ami egy filmben van, egy dolog, amit nem akarnak, az az, hogy veszélybe sodorják a potenciális bevételt. És ha előjössz azzal, hogy csak úgy tudtad megszerezni ezt a formát, hogy hatalmas mennyiségű szteroidot szedtél, az emberek idegesek lesznek

- mondta Rogan.

A közönség pedig becsapottnak érzi magát, ha megismeri az igazságot, ami befolyásolja a színészek sztárságát. Ez az oka annak, hogy a színészek hazudnak a kábítószer-fogyasztásukról.

A podcastben Joe Rogan és Derek megnéztek néhány képet Hugh Jackmanről Farkasként, "tulajdonképpen elérhetőnek" nevezték ezt a formát. Derek pedig megemlítette, hogy Chris Hemsworth-nek jó génjei vannak, és hogy az edzője megerősítette, hogy ez a külső "teljesen természetes".

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek