Starity

Ennyi volt? Gal Gadot nem lesz többé Wonder Woman

2022. december 08. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Szomorú hír érkezett minden Wonder Woman rajongónak! Lehet, hogy a Gal Gadot főszereplésével készült szuperhősfilmeknek nem lesz folytatása.

hirdetés
Ennyi volt? Gal Gadot nem lesz többé Wonder Woman
Fotó: hu.depositphotos.com

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a Warner Bros. Discovery és a DC Studios újonnan kinevezett társ-vezérigazgatói, James Gunn és Peter Safran éppen kidolgozzák, hogy mit akarnak kezdeni a jövőben a szuperhősfilmekkel, amibe a hírek szerint nem fog beleférni Gal Gadot Wonder Womenje. 

A hírt még nem erősítették meg hivatalosan, de állítólag az új vezetés nem volt elégedett Patty Jenkins forgatókönyvével, ezért nem akarják folytatni a produkciót. 

A hírek egyébként pont egy nappal azután kaptak szárnyra, hogy Gal Gadot bejelentette, már kilenc éve játsza Wonder Womant és nagyon hálás a rajongóknak a támogatásért. 

Néhány évvel ezelőtt ezen a napon jelentették be először, hogy én fogom játszani Wonder Womant

- írta Instagramon.

Annyira hálás vagyok a lehetőségért, hogy egy ilyen hihetetlen, ikonikus karaktert játszhatok, és mindennél hálásabb vagyok értetek. A rajongókért. A legcsodálatosabb, legkedvesebb, legszeretőbb rajongókért a világon. Még mindig megcsípem magam, hogy vajon felébredek-e. Alig várom, hogy megoszthassam veletek a következő fejezetét.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

dc kasza wonder woman
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek