Starity

Brad Pitt kitálalt: Angelina Jolie pokollá tette az életét

2022. december 08. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Angelina Jolie és Brad Pitt hat éve civakodnak a válásuk miatt. A színész egy barátja most arról beszélt, hogy tette a színésznő tönkre a férfi életét.

hirdetés
Brad Pitt kitálalt: Angelina Jolie pokollá tette az életét
Fotó: hu.depositphotos.com

Brad Pitt állítólag egy barátjának beszélt először Angelina Jolie oldalán eltöltött traumatikus évekről. Azt mondta, hogy a színésznő kezdettől fogva manipulatív volt.

Angie a kezdetektől pokollá tette az életét. Tönkretette a házasságát Jennifer Annistonnal. Brad sokszor megbánta, hogy összetörte Jen szívét. Lehet, hogy 17 év pokol volt Angie-vel, de egy dolgot Brad soha nem fog megbánni, az a gyerekeit

- állítja a bennfentes. 

A forrás rámutatott, hogy elszigetelte Pittet más emberektől. Akkoriban a színész alkoholba menekült, de a válás után terápiába kezdett, amely során rájött, hogy nem volt boldog sok éven át.

Olyan életet élt, amelyet nem ő választott. Kénytelen volt úgy élni, ahogy Angie akarta, és hiányoztak neki azok az emberek, akik fontosak voltak számára. Kívülállónak érezte magát a saját családjában.

Majd így folytatta:

A szakítás után Brad elmondta, milyen is volt valójában az élet Angie-vel. Folyamatosan rossz dolgokat mondott neki, kiabált, és úgy éreztette vele, hogy alkalmatlan apa. Akkoriban pedig csak a nő véleménye számított. 

Továbbá Pittnek nem volt beleszólása a gyermekeik nevelésébe és oktatásába.

Sokáig tartott neki elfogadni, hogy a nő kezdettől fogva manipulatív volt. Bár azt hitte, hogy a szerelmük természetes, és egymásnak vannak teremtve, később megértette, hogy kezdettől fogva kihasználta. Amikor megértette, hogyan működik Angelina, sok minden értelmet nyert.

via OK! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek