Starity

9 dolog, amelyet Harry herceg és Meghan Markle dokusorozatából megtudhattunk

2022. december 08. 18:06   |   Szerző: Four

A pár netflixes dokumentumsorozatának első három része alapján továbbra is sértve érzik magukat.

hirdetés

Mint ahogy korábban írtuk, Harry herceg és Meghan Markle dokusorozatának első három része ma jelent meg a Netflixen, és ahogy azt ígérték, a kapcsolatuk alakulásán kívül a brit királyi családról is elmondták saját benyomásaikat és sérelmeiket. Az alábbi lista szerint ezek voltak azok a dolgok, amelyeket fontosnak tartottak kifejteni:

1. Instagramon találkoztak

Meghan Európában  nyaralt, és egy közös barátjukkal készített videót, amelyet Instagramon Harry is észrevett. Követni kezdték egymást a platformon, és hamarosan megbeszéltek egy randit. (Harry hercegnek titkos profilja volt, amelyet nem a saját nevén tartott fenn.)

 

2. Harry késett az első randiról

A londoni Soho House-ban beszélték meg az első randit, de Harry herceg késett a forgalom miatt, amely nem tett jó benyomást Meghanre.

Pánikoltam, izzadtam, teljesen kiakadtam.

- emlékezett vissza Harry.

 

 

 

3. Szerintük problémája volt a brit királyi családnak azzal, hogy Meghan színésznőként dolgozott

A színésznő-dolog volt a legnagyobb probléma, vicces módon. Brit szempontból volt erről egy előfeltevés, Hollywoodról, és nagyon könnyen azonosultak vele.

- jelentette ki Markle.

A tény, hogy egy amerikai színésznővel járok, valószínűleg elhomályosította az ítélkezésüket a kezdetekkor, jobban mint valaha.

- tette hozzá Harry.

 

4. Afrikában volt a harmadik randijuk

Kétszer találkoztak személyesen, miután Harry herceg meghívta Meghant Botswanába, hogy sátrazzanak együtt öt napig. 

Repülőre szállok, és a szavanna közepére megyek? Mi? Mit csinálok? Mi van, ha nem kedveljük egymást? Akkor egy sátorban ragadtunk?

- emlékezett vissza Meghan, aki szerint eleinte kínos volt az egész, de aztán összemelegedtek és elcsattant az első csók.

 

5. Harrynek nincs sok emléke az anyjáról

A herceg mindössze 12 éves volt, amikor elveszítette édesanyját, aki autóbalesetben hunyt el. Elmondása szerint az agya "blokkolta" az emlékeit:

Arra emlékszem, hogy a gyerekkorom sok nevetéssel, boldogsággal és kalandokkal telt. Mintha blokkolnám a közös emlékeket. De a nevetésére mindig emlékezni fogok, a huncut nevetésére. Meg hogy mindig azt mondta nekem: "lehetsz csintalan, csak nehogy rajtakapjanak".

A herceg hozzátette, szerinte a felesége rengeteg dologban hasonlít néhai édesanyjára.

 

 

6. Meghan édesanyja, Doria először tett nyilatkozatot

Markle édesanyja eddig nem nyilatkozott, a dokusorozatban azonban ő is megszólalt:

Az utóbbi öt év kihívás volt. 

- jelentette ki, majd visszaemlékezett arra, milyen volt lánya és Harry kapcsolatának kezdeti időszaka:

Harry egy két méter magas, jóképű vörös hajú férfi, és nagyon udvarias. Nagyon kedves volt, és olyan boldognak tűntek együtt. Látszott, hogy ő az igazi.

- mondta, majd exférjére, Thomasra is kitért, akivel Meghan egyáltalán nem ápolja a kapcsolatát:

Szomorú vagyok, hogy a média ezt felkapta. És hogy Thomas kihasználta ezt, főleg szülőként - ez nem szülői viselkedés.

- mondta.

 

7. Meghan szerint kínos volt, amikor először találkozott a királyi családdal

Markle, aki korábban azt állította, nem keresett rá Harry herceg személyére az interneten - ezért "nem tudta", hogyan kell viselkedni a brit királyi családban - most tovább fejtegette a kérdést. Markle szerint amikor Harry a néhai királynőnek készült bemutatni őt, akkor az odavezető úton, az autóban kérdezte meg tőle, hogy tud-e pukedlizni, amelyen Meghan "nagyon meglepődött".

Hogy magyarázod ezt meg az embereknek? Hogy magyarázod el, hogy meg kell hajolni a nagymamád előtt? És hogy pukedlizned kell? Főleg egy amerikainak, ez fura dolog.

- jelentette ki Harry.

Markle elárulta, meglepődött azon, hogy amikor Vilmos herceget és Katalin hercegnét meghívták az otthonukba, mennyire formálisan köszöntötte őket a pár, miközben ő "szakított farmert viselt és mezítláb volt".

Mindig is szerettem megölelni az embereket, nem tudatosult bennem, hogy ez nagyon ijesztő sok brit számára.

- mondta, majd hozzátette, hogy a fogadtatása nem volt túl szívélyes:

A formalitás, ami kívülről látszik, belülről is érződik.

- jelentette ki. 

 

 

8. Meghan szerint "mindent megtett" annak érdekében, hogy beilleszkedjen a családba

A híresség szerint amíg a királyi családban végezte feladatait, áttért a neutrális színek viselésére, hogy ne ütközzön  megjelenése a családtagokkal. 

Amikor csatlakoztam a családhoz, nem volt olyan, hogy ne próbáltam volna mindent megtenni a beilleszkedésem érdekében. Nem akartam kínos helyeztbe hozni a családot.

- mondta.

 

9. Harry szerint ezért nem keltek Meghan védelmére a családtagjai

Bizonyos családtagjaim azt mondták. "Az én feleségemnek is keresztül kellett mennie ezen. Miért kellene a te barátnődet másképp kezelni? Miért kellene különleges bánásmódban részesülnie? Miért kellene megvédeni őt?" Én erre azt válaszoltam, hogy a különbség itt a rasszizmus. 

- jelentette ki Harry.

 

 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek