Starity

Drake legrosszabb fogadásai mostanáig

2022. december 07. 14:02   |   

Bizonyára senkinek sem bemutatni, hogy ki is Drake. A híres kanadai énekes, rapper és dalszerző, valamint színész, vállalkozó és vezető producer sokak számára ismert. Drake kezdetben színészi karrierjével szerzett elismerést, mielőtt a zenével foglalkozott volna. Zenészként a világ egyik legkelendőbb zenei előadója, több mint 170 millió eladott lemezzel. Számos díjat nyert, köztük négy Grammy-díjat, hat American Music Awards-ot és rekordot jelentő 27 Billboard Music Awards-ot. Számos rekordot tart a Billboard slágerlistán, többek között a legtöbb listavezető dalt a történelemben, a legtöbb egyidejűleg listavezető dalt egy héten belül és a legtöbb debütáló dalt egy héten belül.

hirdetés
Drake legrosszabb fogadásai mostanáig

Emellett Drake számos más tevékenységéről is ismert. A rappelésen kívül van saját ruházati márkája, whisky brandje és még számos más vállalkozása is. Emellett Drake arról is jól ismert, hogy nem veti meg a sportfogadásokat és a kaszinó játékokat sem. Annyira nem, hogy egy online kaszinóval partnerségre is lépett. És hogy mi jellemzi Drake játékát, mennyire sikeres? Az esetében elmondható, hogy nagyon igaz a mondás: egyszer fenn, egyszer lenn. Vannak olyan fogadásai, amelyek rendkívül gyümölcsözőek, máskor hatalmas összegeket veszít. Ennek ellenére Drake sok fogadó számára szolgál például. Azt javasoljuk azonban, hogy ha valaki fogadni szeretne, mindenképpen felelősen tegye azt meg, illetve olvasson olyan praktikus cikkeket, amelyek például a rendkívül hasznos futball tippek listáját, és csak átgondolt döntéseket hozzon.

Ebben a tevekénységében ugyanis nem érdemes Drake példáját követni. Bár köztudott a szerencsejáték szenvedélye, magán a játékon kívül más érdekeltsége is fűződik ehhez a tevékenységhez. Sokak szerint ő számít az egyik legkeresettebb szerencsejátékosnak a kaszinók marketing osztályain. Ez egyben azt is jelenti, hogy hatalmas összegeket kap maguktól a kaszinóktól is, hiszen világszerte ismert ember révén nagyot lendíthet azok népszerűségén is. Sőt, sokszor kizárólag promóciós zsetonokkal játszik a hírek szerint.

Ennek ellenére sokakat foglalkoztat az a kérdés, hogy mennyit nyert, vagy éppen veszített Drake egy-egy fogadással, és sokan árgus szemekkel figyelik a tevékenységét. Ez persze nem nehéz, hiszen Instagram oldalán a zenész folyamatosan közvetíti a szerencsejátékos kalandjait is, akár szerencsés, akár nem.

Drake legrosszabb fogadásai

A zenész például legutóbb 1,6 millió dollárt veszített, miután arra fogadott, hogy Israel Adesanya legyőzi Alex Pereirát a UFC 281-en, amely egy vegyes harcművészeti esemény volt. A díjnyertes zenész a hatalmas hétszámjegyű tétet barátjára, Adesanyára tette meg, aki a New York-i UFC 281-en hatodik alkalommal védte meg középsúlyú címét a régi kick-box rivális Pereira ellen. Miután a küzdelem nagy részét megnyerte, Adesanya-t három perccel a mérkőzés vége előtt kiütötte az ellenfele.

Nem ez volt azonban az első ilyen eset. Drake ugyanis már régóta fogadásokat köt UFC-meccsekre. Egy előző eset például, amikor 430 ezer dollárt veszített, miután Kamaru Usman kiütötte Leon Edwardsot, Jose Aldót pedig Merab Dvalishvili verte meg az augusztusi UFC 278-on. Volt olyan is azonban, amikor szerencsés volt. A legnagyobb nyereményét a júliusi UFC Londonon érte el, ahol 3 millió fontot kasszírozott, köszönhetően annak, hogy Paddy Pimblett és Molly McCann is stoppage győzelmet aratott az angol fővárosban. Drake azzal köszönte meg Pimblettnek és McCann-nek, hogy nagy pénzt nyertek neki, hogy mindkettőjüket Rolex órával ajándékozta meg.

Drake természetesen más sportágakban is szokott fogadni. Tavaly májusban több mint 250 000 dollárt dobott be a Spanyol Nagydíjra, arra fogadva, hogy Charles Leclerc mindent visz. A monacói Forma-1-es versenyző azonban a 27. körben elvesztette az erejét - és Drake elvesztette a pénzét. A Super Bowl-on több szerencséje volt, 393 000 dollárt tett arra, hogy a Rams nyer. Ezután 314 000 dollárt költött el egy vegyes sportágakra kötött fogadáson, amelyben a Nets, a Bluejays és a Mavericks volt a győztes, de ez a fogadás már korán meghiúsult, amikor a Nets kikapott a Celtics ellen.

Időnkénti sikerek

A veszteségek ellenére Drake sokszor szeretné sikeres fogadónak láttatni magát. Tavaly májusban Drake például azt állította, hogy több mint 2,6 millió dollárt kaszált egy parlay fogadáson, amelyben a Stanley Kupa és az NBA rájátszásának győztesére tippelt. Ez alapján persze könnyű lehet őt az idei év nyertesének tekinteni. De ezek csak azok a fogadások, amelyeket láttatni akar. Nem tartalmazza például azt a 20 millió dollár, amit a Twitch-en rulettezve veszített el, bár azt sem szabad elfelejteni, hogy egy olyan oldalon játszott, amelyik szponzorálja az énekest, így elképzelhető, hogy a saját pénzéből tényleg semmit sem veszített.

Összegzés

Az ilyen híreket olvasva azonban soha ne feledkezz el néhány játékról. Először is a szerencsejátékok esetében mindig fontos a felelős hozzáállás. Másodszor pedig, az olyan embereknek, mint Drake, sokkal több pénze van, mint az átlagnak. Még ha a saját pénzével is játszik, és nem szponzorálja senki, biztosak lehetünk abban, hogy nem okoz számára problémát annak az elvesztése. Ez pedig egy olyan dolog, amelyet mindenkinek szem előtt kell tartania. Azaz, ha valaki játszani szeretne, akkor csak akkora összeggel tegye azt, amekkorának az elvesztése soha nem okoz számára problémát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek