Starity

A Jeffrey Dahmer-sztori főszereplője egy ideig nem szeretne sötét karaktereket alakítani

2022. december 13. 20:08   |   Szerző: Four

Evan Peters most inkább a könnyedebb műfajok felé evezne, túl sok volt neki a sorozatgyilkos szerepe.

hirdetés
A Jeffrey Dahmer-sztori főszereplője egy ideig nem szeretne sötét karaktereket alakítani
Fotó: hu.depositphotos.com

Evan Peters őszintén vallott arról, hogy nagyon nehéz volt magára öltenie Jeffrey Dahmer sorozatgyilkos szerepét. A színész elmondása szerint sokáig hezitált, hogy elvállalja-e, de végül a sorozat készítője, Ryan Muprhy győzte meg arról, hogy csinálja végig.

Nagyon sokat küzdöttem. Sokat gondolkodtam rajta, próbáltam feldolgozni. Sokat hezitáltam. (...) Tudtam, hogy nagyszerű támogatóm leszel, bízom benned és van ebben egy őszinteség. Tudtam, ha elhatározom, és ugyanolyan keményen végigcsinálom, mint ahogy elkezdtem, akkor lesz alattam egy védőháló. Ha leesek, felkelek és együtt végigcsináljuk. Készen álltam a kihívásra.

- mondta Murphynek. 

A mentális megpróbáltatások mellett fizikailag is sokat kivett a színészből a szerep:

A forgatás kezdeti szakaszában nem nagyon volt étvágyam. Aztán edzettem a harmadik epizódra, amelyben Dahmer kigyúrja magát, és végül felszedtem tíz kilót a végére, hogy megmutassam, hogy nézett ki a börtönben.

- mesélte. 

És bár Peters számára Golden Globe-jelölést hozott a szerep, a színész egy ideig biztos nem fog elvállalni Dahmerhez hasonló, sötét lelkivilágú karaktereket:

Tartok egy kis szünetet, és felfedezem a könnyedséget. Érdekes lenne számomra, ha most olyan szerepet kapnék, ami közelebb áll hozzám, egy kicsit egyszerűbb. Szívesen felfedezném ezt a területet is.

- jelentette ki.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek