Starity

Harry herceg szerint Vilmos herceg megszegte az egyezségüket

2022. december 15. 15:03   |   Szerző: Four

Megjelent Meghan Markle és Harry herceg dokusorozatának második három része.

hirdetés
Harry herceg szerint Vilmos herceg megszegte az egyezségüket
Fotó: princeandprincessofwales/Instagram

Ma jelent meg Harry herceg és Meghan Markle netflixes dokusorozatának második három epizódja, amelyben Harry herceg minden köntörfalazás nélkül elmondta véleményét bátyjával való kapcsolatáról. 

Harry szerint Vilmossal együtt korábban megfogadták, nem hagyják, hogy az őket képviselő hivatalok negatív történeteket szellőztessenek meg egymásról - Harry szerint azonban Vilmos ezt megszegte.

Vilmos és én mindketten láttuk, hogy mi történt az apánk hivatalában, és megegyeztünk, hogy ezt soha nem fogjuk hagyni a saját esetünkben. Inkább tegyen tönkre a média, mint hogy én is beszálljak ezekbe az üzleti cserékbe. És látni, hogy a bátyám hivatala pontosan azt tette, amiről megegyeztünk, hogy soha nem fog megtörténni - összetörte a szívem.

- jelentette ki Harry.

Harry herceg szerint akkor kezdtek negatív hírek érkezni róla és Meghanről, amikor sikeresen végigcsinálták ausztrál útjukat.

A probléma az, hogy ha valaki olyan házasodik be a családba, akinek inkább mellékszereplőnek kellene lennie és nem ellopni a rivaldafényt, vagy jobban csinálja a dolgokat, mint az a személy, aki erre született - akkor az felidegesíti az embereket. Áthelyezi a hangsúlyt, mert korábban azt hitted, hogy egyedül csak úgy tudnak működni a jótékonysági munkáid, és csak akkor nőhet a megbecsülésed, ha ezeknek az újságoknak a címlapjára kerülsz.

- mondta a sorozat egy másik pontján Harry.

via Page Six

 

 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek